Ekipa portala Zagreb.info na Trgu je pronašla pravi mali raj za najzahtjevnije nepce. Kućica Tri Prašćića nudi bogatu ponudu adventskih delicija, a nema tog vuka koji bi ju mogao otpuhati

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/otvoreno.hr

 

Advent u Zagrebu ove godine službeno počinje u subotu 2. prosinca. Grad će osvijetliti tisuće lampica, a Zagreb ponovno brani titulu najljepšeg Adventa. Organizatori su se i ove godine potrudili oko programa i ukrašavanja adventskih lokacija. Svaki dan očekuje nas zabavni program koji se sastoji od mnogobrojnih glazbenih izvođača, dječjih animacija tijekom dana te posebnih partyja za večernji program.

Grad ukrašavaju i kućice koje su nikle gotovo mjesec dana prije samog početka. Adventske kućice i ove će godine nuditi vrhunske gastronomske delicije, od popularnih vrhunskih kobasica i odličnog kuhanog vina pa sve do ekskluzivne ponude posebno stvorene samo za ovu prigodu.

U moru šarmantnih božićnih kućica i ponuda već smo pronašli dosad najinovativniju i najprimamljiviju kućicu koja nam je odmah zapela za oko i čija nas je ponuda oduševila, prvo pogledom, a zatim i okusom. Na prvi pogled primamljivo je bajkovito ime kućice – Tri praščića – a nalazi se na Trgu bana Jelačića između Müllera i kafića Johann Franck.

Preslatki praščići nude čak tri vrste menija od kojih i gurmanima s istančanim ukusom rastu zazubice

U ovoj kućici mjesto za sebe mogu pronaći i sladokusci, a ekskluzivnu ponudu po povoljnim cijenama ove godine nudi i Miss Donut, najslađe krafne u gradu. Okus je za prste polizati, a ovakvu ponudu teško je odbiti – Miss krafna Mousse čokolada, Miss krafna Cremne Brulee i posebna božićna ponuda. U čemu je čar njihova okusa? Dođite i kušajte!

Neizostavno kuhano vino jedno je od zaštitnih znakova svakog adventa, a simpatični “praščići” i ljubazno osoblje ponudit će vam omiljeno zimsko piće s čak 10 vrsta aromatičnih okusa. Za pivoljupce su ovdje i najpoznatija hrvatska piva svjetskog kalibra – Grimbergen blonde i Panonska Apa i Dark Lager.

Ako niste ljubitelj alkoholnih pića, možete se zagrijati i uz kavu i čaj ili se pak razbuditi nekim od gaziranih pića.

No, kako ovo nije tipična kućica, otkrili su nam da će Zagrepčane očekuje odličan program i zanimljive nagradne igre svakog vikenda, a na vama je da dođete i otkrijete o čemu je riječ!

Kućica radi do samog kraja Adventa u Zagrebu, do 7. siječnja, zato ne propustite odličnu ponudu i pravi mali raj vaše nepce!

Reci što misliš!