Gost je ovoga puta Stankoviću bio sudac Kolakušić, a Stanković je emisiju iskoristio da pošalje poruku svojim neistomišljenicima koji su ga kritizirali zbog apela za smanjivanje mržnje u medijima.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/otvoreno.hr

 

Prošli tjedan poznati voditelj HRT-a Aleksandar Stanković iznenadio je javnost sa svojim apelom o pitanju “mržnje u medijima” u kojem je pozvao državu da konačno regulira mržnju u medijima.

U novoj emisiji osvrnuo se na svoje zagovornike te uputio zanimljiv poziv svojim kritičarima, među kojima su se istaknuli Željka Markić, Zlatko Hasanbegović i Nino Raspudić.

“Prošli tjedan sam emisiju završio s jednim apelom da se pokuša zaustaviti mržnja u medijima. Tjedan dana o tome je trajala rasprava i to je jako dobro. U raspravu su se uključili dobronamjerni i oni manje dobronamjerni. Uključili su se i misice i tuljani, ali i Željka Markić i Nino Raspudić”, ustvrdio je i dodao kako su se javili s tezom da je svoj apel dogovorio s Vladom u svojim insinuacijama.

Nadometnuo je HRT-ov voditelj kako je Raspudić čak rekao da ga to podsjeća na Sjevernu Koreju.

A za kraj svojeg uvodnog dijela, uputio im je posebni poziv.

“Draga Željko i dragi Nino, ako iznesete i najmanji dokaz da sam bilo što dogovorio s Vladom, da sam imao ikakve informacije da se donosi Zakon o medijima koji će spriječiti mržnju, ja vas vodim na neku finu klopu. Znam da Raspudić voli roštilj pa možemo ići na roštilj. Željku Markić mogu voditi na punjene paprike ili sushi, što god. Vidimo se na večeri kad donesete dokaze”.

Gost ovog tjedna u “Nedjeljom u 2” bio je sudac Trgovačkog suda Mislav Kolakušić koji je razgovarao o tome koliko često suci smiju istupati u javnosti, o ovrhama, Lex Agrokoru te o omogućem porezu na nekretnine.

 

Reci što misliš!