Iako suočen sa zabrinjavajućom dijagnozom, Andru Krstulovića Oparu nije napustio optimizam pa je iz splitskog KBC-a poslao video poruku na kojoj pjeva uvodnu špicu Malog mista

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/otvoreno.hr

 

Hrvatsku su u utorak šokirale loše vijesti iz splitskog KBC-a. Na konferenciji za novinare potvrđeno je da nedavno izabrani splitski gradonačelnik boluje od zloćudnog karcinoma koji se proširio na mozak. 

"Radi se o zloćudnom tumoru kože i sluznica koji se proširio na mozak, jučer smo dobili definitivnu dijagnostičku potvrdu i jučer smo započeli s liječenjem. Znamo koji je tip, ali sad ne bih elaborirao. Terapiju prema vrsti tumora još ne možemo odrediti, uglavnom se radi o kemoterapiji i zračenju. Danas će biti gotova definitivna analiza toga tumora. To su složeni procesi, mora se vidjeti točno što je da bi se dala ciljana terapija. On se osjeća dobro, stabilno je, i njegova prognoza ovisi o tome kakav je točno tip tumora u pitanju i kako će tijelo reagirati na terapiju. U svoje osobno ime, u ime svih djelatnika naše bolnice, ali i u ime svih građana Splita, želim mu brz oporavak i uspješno liječenje", kazao je ravnatelj KBC-a Split prof. dr. Ivo Jurić okupljenim novinarima.

Samo sat vremena nakon objave zabrinjavajuće dijagnoze, Andro Krstulović Opara na svom je Facebooku objavio fotografiju iz bolesničke postelje. 

 

"Evo sam se dočepa mobitela. Hvala svima na dobrim željama. Dobro sam, ali mi kažu da moram mirovat i slušat pa evo mirujem i slušam", napisao je iznad fotografije. 

Nedugo potom objavio je i kratki video kojim je rasplakao mnoge. Gradonačelnik nesalomljiva duha na videu pjeva uvodnu špicu kultne  Smojine serije 'Naše malo misto'. 

 

 

Splistki je gradonačelnik u dobrim rukama liječnika na Gripama, a redakcija Otvorenog želi mu brz oporavak!

(MiMi)

Reci što misliš!