Milan nije igrao u najjačem sastavu, no nije ni Rijeka. Usprkos tome što nisu prošli skupinu, bilo je lijepo gledati Milan kako pada pod sjajnom igrom Rijeke

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/otvoreno.hr

 

U posljednjem kolu grupne faze Europske lige Rijeka je savladala talijanskog nogometnog giganta AC Milan rezultatom 2:0 i time se u velikom stilu oprostila od Europe. Milan je prvi veliki klub koji je gostovao na novom stadionu Rijeke, a time i prvi veliki klub kojega je Rijeka na novom stadionu srušila. 

Rijeka je povela već u šestoj minuti spektakularnim golom iz slobodnog udarca Jakova Puljića. Drugi gol pao je u drugom poluvremenu, u 47. minuti. Srijelac je bio Gavranović, a odlično je asistirao Kvržić. 

Atmosfera je u Rijeci bila užarena iako je klub završio skupinu na 3. mjestu. U daljnju fazu natjecanja prošli su AC Milan i atenski AEK. Na posljednjem mjestu je bečki klub Austria Wien.

Pobjeda nad legendarnim klubom dečkima iz Rijeke dat će dodatni vjetar u leđa prilikom sljedećih europskih utakmica, ali i onih koje im slijede u prvenstvu. 

 

Reci što misliš!