Trakavica sa suđenja na utakmici Njemačka - Slovenija dobila je svoj prvi epilog, no priči tu još uvijek nije kraj jer EFH priprema sankcije za sve uključene u incident

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/otvoreno.hr

 

Slovenski rukometni savez donio je odluki da Slovenija ipak ostaje na Europskom prvenstvu. 

"iako smo strašno razočarani suđenjem na prvenstvu, jednoglasno smo odlučili da ostajemo, zbog sporta, navijača i cijelog natjecanja" izjavio je na press konferenciji predsjednik rukometnog saveza Slovenije Franjo Bobinac, a Glavni tajnik Goran Cvijić dodao je kako razmišlajju o tužbi. 

Njemački mediji neslužbeno su doznali da je EHF odlučio susprendirati litavske suce do kraja Europskog prvenstva. Osim toga, većina glavešina EHF-a za to je da se s Eura izbaci i Veselina Vujovića, a razlog su njegove izjave nakon utamice s Njemačkom.

Vujović je prvo napravio show na terenu, kada je stao na gol i pravio se da će on braniti sedmerac, a nakon toga je pokazao svoj temperament.

“Htio sam napraviti sprdnju, neki show. Oni su već napravili cirkus od rukometa, pa zašto se ja ne bih priključio? Sport je postao smiješan jer ga vode debili”, rekao je bijesno Vujović.

Čini se da mu “debili” to neće oprostiti i pustiti ga bez kazne.

Željka Orešković,

Dnevno.hr

Reci što misliš!