Neno Kljaić, bivši rukometaš i rukometni trener analizira igru naših Kauboja

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/otvoreno.hr

 

””Nisam ja sad pametan ako kažem da nas je vratar, ne vratari, nosio do pobjede. Po svemu zaslužene”, veli Neno Kljaić, trener, nekad rukometaš, koji ovom prigodom sam priznaje da ima stvari i s kojima nije zdovoljan u ovoj pobjedi…

”Ako malo seciramo događaje na utakmici onda vidimo da je Stevanović obranio masu zicera, udarca jedan na jedan nakon što je naša obrana bila izigrana. Da, nisam zadovoljan našom obranom, mora to biti još bolje. Mi Francuze sada u našem specifičnom zanosu možemo pobijediti, ali za takav uspjeh će biti potrebna naša bolja obrana”.

O Norvežanima tek…
”Vidjelo se da je to dobra momčad, no njima se dogodilo pomalo i ono što se nama događalo u prethodnim dvobojima, pa njihov vratar se nije sastao s loptom. A kada je tako veli se da je golman ostao na streljani. Sigurno je da smo u napadu bili dobri. I raznovrsni, tuklo se i s crte, krila, kroz sredinu. Neka tako i ostane i na utakmici protiv Frncuske. Opet se vraćam, za uspjeh protiv Francuske nužna je još bolja obrana. A obrana se igra u zanosu kojeg smo ovom pobjedom izborili.

Andrija Kačić Karlin

Dnevno.hr

Reci što misliš!