Suci mogu oduzeti bod ako netko od klizača izgubi dio garderobe na ledu, što su i učinili.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/otvoreno.hr

Francuska klizačica Gabriella Papadakis (22) doživjela je pravu neugodu usred nastupa za zlato na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu. Klizala je ona sam svojim partnerom Gillaumeom Cizeronom i najavljeni su kao favoriti, ali nihova se točka, nažalost, izjalovila.

Naime, sve je bilo savršeno i zaigurno bi zaradili najviše ocjene, da iz njezinog kostima nije provirila bradavica. Nakon toga više nije bilo povratka, a za mladu Gabriellu to je najgora noćna mora.

“To me strašno omelo. To mi je najgora noćna mora koja se mogla dogoditi na Igrama. Nisam mogla ništa drugo nego nastaviti dalje, što sam i napravila. Ponosna sam jer smo na kraju ipak sve sjajno odradili”, kazala je klizačica nakon nastupa.

Iako im je neposlušna garderoba stvorila probleme i dalje su u utrci za zlatu, a trenutno prvo mjesto drži kanadski par Virtue-Moir, klizači koji su srušili vlastiti rekord. Inače, suci mogu oduzeti bod ako netko od klizača izgubi dio garderobe na ledu, što su i učinili.

“To je jako frustrirajuće, pa nismo mi krivi za to što se dogodilo. To je do kostima. Glupo je ispalo i razočarani smo”, komentirao je Cizeron.

Autor: Željka Orešković

Reci što misliš!