Facebook page HDZ Irska otvoren je, gle čuda, u vrijeme predizborne kampanje za posljednje parlamentarne izbore. Možete im se javiti na mail [email protected]

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/otvoreno.hr

 


Za sve one koji su pobjegli iz Hrvatske zbog sustavne pljačke i korupcije, imamo lošu vijest. Hrvatska demokratska zajednica (HDZ), jedan od najvećih krivaca zbog lošeg stanja u zemlji zbog kojeg radno sposobni mladi u najboljim godinama života bježe iz Lijepe naše, otvorio je svoju podružnicu u Irskoj!

Sve popularnija destinacija u kojoj mladi Hrvati u sve većem broju pronalaze sreću koja se sastoji u jednoj jedinoj stvari- adekvatnoj plaći za odrađeni posao, do sada nije bila mjesto interesa političkih stranaka. 

Facebook page HDZ Irska otvoren je, gle čuda, u vrijeme predizborne kampanje za posljednje parlamentarne izbore. Koliko su glasovi dijaspore važni, bolje reći ključni HDZ-u za osvajanje mandata, nije potrebno posebno naglašavati.

Srećom, mladi hrvatski emigranti nove generacije nisu glasači ni članovi Hrvatske demokratske zajednice niti ostalih većih stranaka, jer da jesu, ne bi trebali bježati već bi imali osigurani posao negdje u uhljebničkoj hobotnici državnog aparata. 

Stoga, Facebook stranica ima samo 40 članova i ni jedan komentar niti lajk ispod svojih objava. Poput uspavanog vulkana, profil HDZ Irska nije aktivan još od prošlih izbora. Ali nekako imamo osjećaj da će se probuditi u vrijeme idućih. 

(MiMi)

Reci što misliš!