Ogulinski portal neslužbeno doznaje da su uz ljudski kostur pronađene i čizmice koje je nesretna Francuskinja nosila kada je netragom nestala s fesdtivala trance glazbe Momento Demento

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/otvoreno.hr

 

U nedjelju 7.1.2018. u jutarnjim satima u mjestu Tržić Tounjski, za vrijeme organiziranog skupnog lova pronađene su ljudske kosti. Kako doznajemo, u lovu su bili lovci iz Lovačkog društva “Srnjak” iz Tounja, te su sve odmah prijavili policiji.

Nakon policije, navodno su došli djelatnici Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetć iz Zagreba i preuzeli pronađene ostatke. Ogulinski portal neslužbeno doznaje da su uz ostatke pronađene i ženske čizmice, koje, navodno, odgovaraju opisu obuće iz nacionalne evidencije nestalih osoba, koju je na sebi imala djevojka Anne-Cecile Pinel.

Da podsjetimo, mlada Francuskinja, nestala je pred nešto više od tri godine, u srpnju 2014. godine, na psihodeličnom festivalu Momento Demento u Tržiću Primišljanskom pokraj Slunja, kada se udaljila iz kampa odlazeći u šetnju i nakon čega joj se gubi trag. Da li se radi o spomenutoj djevojci sa sigurnošću će se moći reći nakon što stigne službeno izvješće policije.

 

Reci što misliš!