"Svaki negativni komentar je čista zloba jer ovo što ti radiš je nešto prekrasno i zaslužuješ biti ovdje", rekao je Popović Volarić.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/otvoreno.hr

Antonia Dora Pleško, ime koje se provlačilo kroz razne medije od trenutka kada je ova talentirana mlada pjevačica ušla u Supertalent.

Antonii Dori je ovo drugo finale Supertalenta u kojem je završila sasvim neočekivano, zahvaljujući zlatnom gumbu Maje Šuput, bez da je prošla klasičnu selekciju. No to na kraju nije ni bitno jer nitko tko je čuo glas mlade pjevačice nije ostao ravnodušan, a svoj moćan glas pokazala je i večeras.

Uz predivnu pjesmu 'Nocturno' Olivera Dragojevića mnogima je natjerala suze na oči. "Oliver je kralj emocije i mislim da će to sve biti jako lijepo i da će on biti ponosan", poručila je Antonia.

''Ovu izvedbu želim posvetiti svima koji su na neki način protiv mene. Želim da se raznježe u ovoj pjesmi i da im donese mir u njihovoj duši'', rekla je prije nastupa.

Žiri u ekstazi

"Ne znam kako takva emocija kroz tebe izlazi. Prošlo mi je kroz glavu ono što sam čitala po novinama. Ti si toliko zasluženo večeras ovdje. Ti si sve", poručila je Maja Šuput.

"Nisam u ekstazi kao Maja iako si me apsolutno dirnula. Došetala si ovdje kao prava diva i iznijela jedan klasik na jedan svoj način. Mislim da si jako zadovoljna i jako i možeš biti zadovoljna", nadovezala se Martina Tomčić.

"Hejteri će sigurno imati dosta komentara na ovo što znači da je bilo jako dobro", konstatirao je Bilman, a Janko je poručio da ga je kupila od prve riječi. "Svaki negativni komentar je čista zloba jer ovo što ti radiš je nešto prekrasno i zaslužuješ biti ovdje", rekao je Popović Volarić.

Briljantan nastup Antonie Dore Pleško pogledajte na LINK-u.

Pobjedu su odnijeli sjajni plesači Emil i Mateja koji su osvojili najviše glasova publike. Osim laskave titule petog hrvatskog Supertalenta osvojili su i novčanu nagradu u iznosu od 200.000 kuna.

Reci što misliš!