'Pogledala sam i sama navedenu epizodu Originalne serije 'Amok Time' i mogu reći da šalje samo pozitivne i domoljubne poruke kakve su potrebne u ovo kritično vrijeme', rekla je Predsjednica.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/otvoreno.hr

Nakon neobjašnjive ostavke bivšeg državnog tajnika i orjunaškog mrzitelja svega Hrvatskog - Marina Strmote, koji je neopravdano i klevetnički optužio Nezavisnu Državničku Hrvatsku Vladu, premijera 'Plemenito cakanog' Plenkovića i 'Presvetu blaženu' ministricu Demagogije Nadu Murganić kako je sve to jedan folklor, bili su prisiljeni revidirati planove Ministarstva Demagogije za oporavak hrvatskog bića.

"Unatoč sabotaži hibridnog agenta stranih sila koji rade protiv Hrvatske države i njezinih građana, možete biti sigurni da su planovi za oporavak demografije u punom tijeku.“

Odmah nakon izjave Strmote, štetu je pokušao popraviti premijer Plenković.

"Zajedno s ministricom Murganić dogovorili smo da će se osnovati novo povjerenstvo čija će zadaća biti pogledati sve epizode američke znanstveno fantastiče serije 'Zvjezdane staze'."

Na upit našeg novinara kako će to pomoći revitalizaciji hrvatskog društva dobili smo odgovor da je Vlada dobila povjerljive informacije od vjernog člana i simpatizera vladajuće stranke HDZ-a, Požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića kako je u seriji vidio ritualnu borbu između Kirka i Spocka. Ubrzo nakon toga stupili smo u kontakt s Požeško-slavonskim županom i upitali ga detaljnije o navedenoj sceni iz serije.

"Ostao sam zapanjen!", s velikim osmjehom na licu punom entuzijazma obratio nam se župan Tomašević. "Kad sam vidio erotiziranu atmosferu koja je bila između Kirka i Spocka kad su se međusobno borili i odmjeravali snage s čudnim metalnim štapovima, odmah sam dobio želju skočiti na svoju ženu i isprobati to što sam vidio u seriji - s njom. Malo smo se zaigrali i zanijeli i slučajno sam je tad ozlijedio", kazao je župan, pokušavajući opovrgnuti optužbe za fizičko zlostavljanje vlastite žene.

Na našu primjedbu kako Kirk i Spock zapravo nisu bili ljubavni par već su sudjelovali u staroj Vulkanskoj ritualnoj borbi do smrti naziva 'Kal-if fee' koja bi odredila buduću ženu pobjednika borbe, župan Tomašević nas je iznenada počeo tjerati iz svoje kuće, nazivajući nas komunističkom gamadi koja mrzi Hrvate i katolike i kako neće dopuštati da se obezvrjeđuje ono za što se borio za vrijeme Domovinskog rata.

Unatoč našoj zbunjenosti, kako bismo ipak dobili kompletnu sliku novih mjera 'Ministarstva demagogije' za kraj smo se obratili predsjednici Republike Hrvatske, Kolindi Grabar Kitarović i upitali je za njezino mišljenje o navedenim mjerama.

"Pa gledajte, mislim da je to odlična ideja! Pogledala sam i sama navedenu epizodu Originalne serije 'Amok Time' i mogu reći da šalje samo pozitivne i domoljubne poruke kakve su potrebne u ovo kritično vrijeme. Ne samo da ritualna borba njeguje Hrvatski ratnički duh, jer koliko znate Hrvati su poznati ratnici kroz cijelu svoju dugu povijest, već i navala testosterona u žaru borbe Hrvatske muškarce čini privlačnijima ženama. A samim time logično je za zaključiti da će Hrvati i Hrvatice više voditi ljubav. Tako da sam uvjerena da je ovo najbolja mjera za podizanje demografije od svih vlada do sad", kazala je Predsjednica gledajući sliku Kirka kako ostaje bez majice.

"Oprostite, upravo me čekaju važni državnički poslovi, pa bi vas molila da sami izađete van iz rezidencije", rekla nam je Predsjednica hodajući sa razgolićenom slikom Kirka prema kupaonici.

 

Autor: Denis Mustafi

Reci što misliš!