Inter zabio šest komada, Milan u sudačkoj nadoknadi izvukao bod kod predzadnje momčadi lige

Twitter

U susretu 29. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na San Siru pobijedio Bresciju sa čak 6-0, Milan je na gostovanju kod SPAL-a odigrao 2-2, dok je Verona u sjajnoj utakmici pobijedila Parmu sa 3-2.

Inter-Brescia

Inter je rutinski stigao do pobjede protiv jednog od najvećih kandidata za ispadanje iz Serie A.

Golove za milanski sastav zabili su Ashley Young (5), Alexis Sanchez (20-11m), Danilo D’Ambrosio (45), Roberto Gagliardini (52), Christian Eriksen (83) i Antonio Candreva (88). Marcelo Brozović nije nastupio za Inter.



SPAL-Milan

Za razliku od “Nerazzurra”, “Rossoneri” su osvojili tek bod na gostovanju kod SPAL-a izjednačivši na 2-2 u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Domaćin je poveo u 13. minuti golom Mattie Valotija, a u 29. je na 2-0 povisio Sergio Floccari. U posljednjim trenucima prvog dijela SPAL je ostao s igračem manje nakon što je isključen Marco D’Alessandro, što je Milan u nastavku iskoristio.

Rafael Leao je u 80. minuti smanjio na 1-2, da bi bod gostima osigurao Francesco Vicari uguravši loptu u vlastitu mrežu u četvrtoj minuti nadoknade. Karlo Letica je branio za SPAL, dok je Ante Rebić kod Milana igrao do 65. minute kada ga je zamijenio Zlatan Ibrahimović.

Verona-Parma

Verona, koju vodi Ivan Jurić je u sjajnoj utakmici prepunoj obrata pobijedila Parmu sa 3-2. Gosti su poveli 1-0, Verona je potom okrenula rezultat, da bi Parma izjednačila na 2-2, ali je Jurićeva momčad ipak iščupala pobjedu.

Strijelci za Veronu bili su Samuel di Carmine (45+3-11m) , Mattia Zaccagni (54) i Matteo Pessina (81), dok su strijelci za goste bili Dejan Kuluševski (14) i Riccardo Gagliolo (64).

Fiorentina-Sassuolo

Fiorentina je kod kuće izgubila od Sassuola sa 1-3. Golove za goste zabili su Gregoire Defrel (24-11m, 36) i Mert Muldur (60), a za “violoe”, u čijim redovima nije bilo Milana Badelj, zabio je Patrick Cutrone (89).

Bologna-Cagliari

Bologna i Cagliari su odigrali 1-1. Domaćin je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela golom Muse Barrowa, a na početku nastavka izjednačio je Giovanni Simeone. Marko Rog je igrao cijeli susret za goste.

U utorak je vodeći dvojac Juventus i Lazio ostvario gostujuće pobjede. Juventus je slavio sa 3-1 kod Genoe, dok je Lazio pobijedio Torino sa 2-1.

Na ljestvici vodi Juventus sa 72 boda, Lazio na drugom mjestu ima 68 bodova, dok je Inter treći sa 64 boda.

Komentari