Još jedna promjena u hrvatskim redovima: Červar prijavio Jaganjca

HRT

Uoči ogleda s Angolom na Svjetskom prvenstvu u Egiptu večeras u 18 sati, izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Lino Červar odlučio se na još jednu promjenu u sastavu.

Nakon što je SP zbog ozljede napustio Luka Cindrić i ulaska u zapisnik Janka Kevića, izbornik je odlučio prijaviti Halila Jaganjca umjesto Marina Šipića.

Marin Šipić ostaje u Egiptu i nastavlja trenirati s reprezentacijom te je na raspolaganju izborniku u bilo kojem trenutku ako to bude potrebno.

˝Prva izmjena je napravljena nakon utakmice s Japanom, na inzistiranje igrača Cindrića, imali smo razgovor i on je rekao da zbog ozljede više ne može igrati te sam odlučio da umjesto njega dođe Kević. Morao sam tako odlučiti jer u kampu gdje se nalazimo, nemamo zdravstvene ustanove, ne znam što bismo mogli bitno promijeniti i nisam imao drugo rješenje. Drugu izmjenu, Šipić – Jaganjac, napravio sam jer sam primijetio da u prvoj utakmici naša obrana nije dobro djelovala i morao sam posegnuti za pojačanjem u obrambenim zadacima, a jednako tako i u poziciji napadača. Pokazalo se da je mali Martinović dobro odigrao i koristim priliku da još jednom mladom igraču omogućim da igra na velikom natjecanju. Prema tome, držim da su ove dvije moje odluke opravdane˝, izjavio je hrvatski izbornik Lino Červar za HRT.



Komentari