U stanu na Vrapču pronađeno 17 kilograma marihuane, kokain i oružje

Foto: PU Zagrebačka

Pretragom stana pronađeno više od 17 kilograma marihuane, kokain i pištolj.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“, javlja PU Zagrebačka.

Sumnja se da je 45-godišnjak na ilegalnom tržištu nabavljao veće količine marihuane i kokaina, koje je potom vagao i pakirao u stanu na području Vrapča, s ciljem daljnje preprodaje.

Policijski službenici s Črnomerca potvrdili su svoju sumnju 10. srpnja kad je na temelju naloga suda obavljena pretraga stana, prostora te vozila kojim se osumnjičeni koristi. Pretragom je pronađeno više plastičnih vakumiranih vrećica i jedna staklenka ispunjena s ukupno 17 300 grama marihuane, dvije vrećice ispunjene s ukupno 1,7 grama kokaina, oprema za vaganje i pakiranje droge te pištolj marke Crvena zastava koji je osumnjičeni neovlašteno posjedovao.



Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari