‘JEDNA JEDINA’ Bivša predsjednica ponovno oduševljava: U New Yorku zablistala u zlatnoj haljini

Foto: Facebook

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ponovno je oduševila modnom kombinacijom koju je ‘prošetala’ na dodjeli nagrada Global Citizen Award u New Yorku.

Grabar-Kitarović pozirala je u zlatnoj haljini, a u ruci je nosila malu torbicu iste boje. Kosu je svezala u svoju omiljenu punđu.

‘Svečanost Global Citizen Awards 2022: Odavanje počasti graditeljima mostova i mirotvorcima u vrijeme rata! Ovogodišnje počasne osobe bile su predsjednica Finske Sauli Niinisto, premijerka Švedske Magdalena Andersson, predsjednica Indonezije Joko Widodo, izvršni direktor Googlea i Alphabeta Sundar Pichai i nagrađivani glumac Forest Whitaker, odana je i posebna počast Njenom Veličanstvu Kraljici Elizabeti II. i pokojnom bivšem premijeru Japana Shinzo Abeu’, napisala je Kolinda uz fotografije koje je objavila na Facebooku.

https://www.facebook.com/KolindaGrabarKitarovic/posts/642846607205316



‘Predsjednica naša sva u zlatu’, ‘Ponos Hrvatske’, ‘Volim te’, pišu joj obožavatelji u komentarima.

Kolinda je nešto ranije tog dana pozirala pored Spomenika miru hrvatskog umjetnika Antuna Augustinčića koji se nalazi kod zgrade Ujedinjenih naroda u New Yorku. Za to je fotografiranje odjenula crnu haljinu sa širokim crvenim pojasom te detaljima na rukavima.

https://www.facebook.com/KolindaGrabarKitarovic/posts/642833180539992

Kao što to u njezinom slučaju biva, Kolinda je privukla velik broj komplimenata Facebook pratitelja koji su je osim pozitivnim kritikama zatrpali i emotikonima ruža i srca.

 

Komentari