Djevojčica u sastavku za zadaću otkrila kakav horor proživljava, učiteljica ostala zaprepaštena

Pixabay

Uhićen je L.R. iz Kragujevca u Srbiji zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju 12-godišnju pokćerku, a jeziv slučaj prijavila je učiteljica djevojčice nakon što je pročitala njen sastavak.

Izvor iz istrage navodi da je očuh uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nedopuštene spolne radnje te mu je nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu određen pritvor od 30 dana, piše Blic.

“Zbog situacije s pandemijom, djevojčica nastavu prati on line. Razred je trebao za domaću zadaću napisati satavak u kojem će otkriti jednu svoju tajnu, a potom su ih fotografirali i poslali nastavnici na Viber”, rekao je sugovornik.

“Opisala je da je mamin muž neprimjereno dodiruje kada ostanu sami. Navodno ju je mazio po grudima i intimnim dijelovima tijela te prijetio da to nikome ne govori, jer će se onda dogoditi nešto loše, kao i da to mora da biti njihova tajna”, kaže izvor i dodaje da se nastavnica zaprepastila kada je pročitala sastavak i o tome obavijestila školskog psihologa, razrednika i ravnatelja škole.



“Psiholog je odmah obavio razgovor s učenicom, u kojem je ona potvrdila sve ono što je napisala u sastavku. Škola je obavijestila policiju i tužiteljstvo”, pojasnio je izvor.

Dodaje da će se tijekom istrage utvrditi koliko dugo je djevojčica trpjela seksualno nasilje, prenosi RTL.

Komentari