Kriminalci u Srbiji ubijali ljude i od njih pravili ćevape. Jeli ih sa senfom i lukom

Ubijali ljude i od njih pravili ćevape. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Zviceru da će ga država Srbija uhititi i osuditi za stravične zločine gdje god se skrivao u svijetu

Radoje Zvicer (38), vođa “Kavačkog klana”, pekao je ćevape od ljudskog mesa u Crnoj Gori, koje je u Ritopeku napravio Veljko Belivuk sa svojim timom piše 24 sata.

Pse je većinom većinom hranio “ljudskim ćevapima”, a oni ćevapi koji su napravljeni od njegovih najvećih, “krvnih neprijatelja” Zvicer je jeo s senfom i puno luka, otkrili su optuženi sudionici te zločinačke organizacije.

Vučić mu zaprijetio

Upravo ta vijest šokirala je svijet i javnost. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Zviceru da će ga država Srbija uhititi i osuditi za stravične zločine gdje god se skrivao u svijetu!



Belivuk i njegovi ljudi snimali su kako režu meso žrtava, melju i od njih prave ćevape. Te su snimke potom poslane Zviceru u Crnu Goru, baš poput “ljudskih ćevapa”, a njih su granicom prevozili posebnim hladnjacima.

“Taj Zvicer, kad ga je netko iznervirao, tražio je od Belivuka da mu pošalje ćevape. A Belivukovi mesari stvarno su ubijali ljude, mljeli ih u industrijskoj mašini za meso, pravili ćevape i slali ih u Zvicer. Prije nego što su ih ubili, najviše su mučili svoje žrtve. Sjekire pronađene u tajnom bunkeru korištene su za jezivo mučenje. Utvrđeno je da su nekim žrtvama gurnuli oštricu sjekire u anus ili im prerezali tetive, a nekima su slomili zapešća i glavu”, rekao je Vučić i izjavio da ti stravični zločini nemaju nikakve veze samo s borbom za dominaciju na tržištu droga.

Komentari