Medvedev uputio nove prijetnje: Postoje mjesta gdje nas ne očekuju i gdje će učinak biti vrlo značajan

Foto: Twitter

Zamjenik predsjednika ruskog Vijeća sigurnosti i bivši predsjednik Rusije Dmitrij Medvedev ponovno se oglasio na Telegramu i uputio nove prijetnje.

“Naš neprijatelj ne uspijeva postići uspjeh u tijeku protuofenzive. To znači da su potrebne informativne pobjede”, započeo je Medvedv pa nastavio:

“Stoga su i udari na civilne ciljeve prihvatljivi za naciste i stanovništvo koje su oni regrutirali.”

Vjerojatno misli na jutrošnje eksplozije u Moskvi za koje su Rusi optužili Ukrajinu. Ruske državne novinske agencije izvijestile su da su dijelovi drona pronađeni dva kilometra od zgrada ministarstva. Nazvavši ga “terorističkim napadom”, ministarstvo obrane objavilo je u svojoj aplikaciji za razmjenu poruka Telegram da u napadu nije bilo žrtava.



Medvedev tvrdi da Ukrajinci sve više “biraju miroljubive, civilne mete za svoje podle udare” i poručuje da bi svatko trebao biti spreman na to, a potom je otkrio nove moguće ruske mete.

“I moramo odabrati nestandardne mete za naše udare. Ne samo skladišta, energetska čvorišta i naftne baze. Postoje druga mjesta gdje nas još ne očekuju. I gdje će učinak biti vrlo značajan”, zaključio je Medvedev na Telegramu.

Komentari