Sastali se Vučić i Orban, poznato o čemu su razgovarali: ‘S prijateljem na večeri…‘

Foto: Facebook

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Bruxellesu s premijerom Mađarske Viktorom Orbanom uoči prvog globalnog Summita o nuklearnoj energiji.

 

“S prijateljem Viktorom Orbanom na večeri prije početka dva velika summita koja se održavaju u Bruxellesu”, napisao je Vučić na društvenim mrežama.

Razgovarali su o svim temama od značaja za naše zemlje, razmijenili mišljenja o aktualnoj geopolitičkoj situaciji, regionalnim pitanjima i energetici.



Foto: Facebook

Veliki ‘Vaskršnji (Uskršnji) sabor’ Srbije i Republike Srpske

Podsjećamo, nedavno je Aleksandar Vučić najavio da će 5. i 6. svibnja u Beogradu i drugim dijelovima države biti održan veliki ‘Vaskršnji (Uskršnji) sabor Srbije i Republike Srpske‘

Takav zaključak je dogovoren nakon višesatnih razgovora obavljenih s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, kojima je prisustvovao i patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirije.

Srbija ubrzano radi na razvoju novog oružja, Vučić: ‘Moramo biti snažniji od svih u okruženju’

‘Na tom Saboru bit će donesene važne odluke o opstanku srpskog naroda na njegovim ognjištima, njegovom ekonomskom napretku, očuvanju srpskog jezika i ćiriličnog pisma i zajedničke kulturne baštine‘

 

Komentari