SRPSKI LIJEČNIK KOJI JE KORONU ZVAO SMIJEŠNIM VIRUSOM SAD NAPADA HRVATE Oni koriste jeftine testove i lažiraju brojke

Prof.dr. Branimir Nestorović jedan je od članova kriznog stožera u Srbiji. Nestorović se pojavio na jednoj od prvih konferencija predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koje su bile vezane za koronavirus, objavio je Večernji list.

Naime, u medijima je izazvao brojne reakcije nakon svojih izjava kako je korona izmišljen virus koji živi na Facebooku, a na konferenciji za novinare održanoj u srijedu okomio se na Hrvatsku.

Nestorović je pohvalio testiranje Srba, a za Hrvate je rekao kako koriste jeftine testove.

“Hrvati rade nepouzdane, brze testove. Imaju lažan broj negativnih nalaza, a bave se nama! Mi te jeftine testove nismo htjeli ni uzeti, odlučili smo raditi dijagnostiku s najboljim PCR testovima čiji se rezultati duže čekaju, ali su jedini točni”, rekao je Nestorović. Dao je i objašnjenje zašto misli da Srbija bolje provodi testove od Hrvatske, piše 24sata, a prenio je Večernji list.



“Zbog sigurnosti pacijenata, mi ih čak i ponavljamo. Zato i imamo postotno mali broj umrlih i vjerujemo da će tako i ostati”, tvrdi Nestorović.

‘Korona je nasmješniji virus u povijesti čovječanstva’, rekao je Nestorović

Nestorović je još 26. veljače na konferenciji za novinare rekao kako je korona najsmješniji virus u povijesti čovječanstva te da postoji samo na Facebooku, a tom je prilikom pozvao žene da slobodno idu u šoping u Italiju.

“Ne mogu vjerovati da se narod koji je preživio sankcije, bombardiranje i svakakvo maltretiranje uplašio najsmješnijeg virusa u povijesti čovječanstva, virusa koji postoji na Facebooku. Ja sam protiv maski i testiranja, pa da nema tih testova, mi ne bismo ni znali da je epidemija. Evo, žene, vas štiti estrogen. Možete slobodno u šoping u Italiju, čujem da su sada tamo veliki popusti”, rekao je tada Nestorović.

Mjesec dana nakon famozne konferencije, Vučić je u Beogradu uveo policijski sat, piše Večernji list. 

Komentari