Vučić: U Hrvatskoj se vodi negativna kampanja protiv mene, a već tri godine nisu vodeći u regiji

kremlin

U Hrvatskoj postoji koordinirana negativna kampanja protiv mene i svaki dan mora se pojaviti tekst o meni, ali mi to ne smeta, nego me raduje jer je bit u tome da gledaju može li se nešto loše dogoditi Srbiji, ne bi li oni bili vodeći u regiji, što im već tri godine ne ide, izjavio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Problem Hrvatske je, kako je rekao, što prema izvještaju Eurostata “Srbija ima najveći rast u prvom kvartalu, a to se ne prenosi” u hrvatskim medijima.

“Problem je kako objasniti da je u takvoj tužnoj Vučićevoj Srbiji stopa rasta tri puta veća od njihove”, istaknuo je Vučić.

Osvrnuvši se na riječi lidera Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejmana Ugljanina da je Srbija “velikosrpska hegemonija i da je krajnje vrijeme da se Bošnjacima vrati status naroda”, Vučić je rekao da razumije neke koji su čitav život mogli dobijati političke bodove samo na mržnji.



Istaknuo je da je Srbija zemlja ravnopravnih građana u kojoj svi narodi imaju ista prava.

“Ljudi u Tutinu i Novom Pazaru žele ono što Ugljaninova politika ne može donijeti”, rekao je on.

Govoreći o kritikama svojih političkih protivnika Vučić je rekao da “nije previše zaostajao za njima u prošlosti što se vrijeđanja tiče” i naveo da “nema snage loše govoriti o njima” jer “ima problem oko Kosova i ekonomije”.

Vučić je istaknuo da je on inzistirao na povećanju minimalca i da mora voditi računa o radničkim pravima, ali i o poslodavcima koji razvijaju Srbiju, prenosi N1.

Komentari