Novi predsjednik Uprave Kraša je Allen Halamić: ‘Zaista mi je čast što ću imati priliku biti dio tvrtke’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora imenovan je novi predsjednik Uprave Kraša Allen Halamić, koji će od 1. travnja preuzeti tu funkciju.

Allen Halamić na mjesto predsjednika Uprave Kraša dolazi s pozicije predsjednika Uprave Lidla BH d.o.o., a u toj je međunarodnoj kompaniji od 2005. godine te ima dugogodišnje rukovodeće iskustvo na različitim pozicijama i u različitim zemljama Europe i regije.

U Lidlu BH d.o.o. bio je, između ostalog, zadužen za osnivanje tvrtke, zapošljavanje i formiranje timova u svim resorima, implementaciju internacionalnih struktura, sistema i procesa, aktivno vođenje ekspanzije te izradu godišnjeg financijskog plana.

“Zaista mi je čast što ću imati priliku biti dio tvrtke kao što je Kraš. Stoljetna tradicija i prepoznatljivost Kraša kao brenda na međunarodnoj razini stavlja pred mene veliku odgovornost. Buduće poslovanje Kraša i dalje će se temeljiti na jačanju pozicije vodećeg proizvođača konditorskih proizvoda, s ciljem zadržavanja postojećih i privlačenja budućih generacija potrošača na svim tržištima. Naša zajednička budućnost bit će obilježena već poznatom visokom kvalitetom Kraševih proizvoda, a pritom će se voditi briga o očuvanju temeljnih vrijednosti kompanije i ostvarenju zajedničkih ciljeva i interesa zaposlenika, dioničara, poslovnih partnera i zajednice u kojoj djelujemo“, izjavio je Halamić.



Dodao je kako je zahvalan svom prethodniku koji je uspješno vodio poslovanje Kraša tijekom zadnje tri izazovne godine, a istaknuo je kako će se nastaviti proces modernizacije cjelokupne Kraš grupe, s naglaskom na optimizaciju proizvodnje, nove investicije te održivosti poslovanja pri čemu Kraš i dalje ostaje odgovoran te poželjan poslodavac i poslovni partner, prenosi N1.

Komentari