Udruga Glas poduzetnika najavljuje veliku akciju na Trgu bana Jelačića

Udruga Glas poduzetnika organizira akciju pod nazivom ‘Veliki krik poduzetnika’ koji će se održati u srijedu, u Zagrebu, na Trgu bana Jelačića.

U pozivu objavljenom na društvenim mrežama Glas poduzetnika navodi da se prosvjed organizira zbog neadekvatnih ekonomskih mjera i diskriminacije prema dijelu poduzetnika.

“Udruga Glas poduzetnika zbog neadekvatnih ekonomskih mjera i diskriminatornih odluka prema dijelu poduzetnika, organizira veliku akciju 3. veljače na Trgu bana Josipa Jelačića. Vrijeme je da se čuje glas naroda, glas razuma i glas poduzetnika!

Akcija počinje u 10:00h, kada ćemo održati i pressicu za medije. Na terasi Johann Francka bit će postavljena kamera s prijenosom uživo, gdje će svatko od vas moći uputiti poruku Vladi i reći: Dosta je!”, poručuju iz Glasa poduzetnika.



‘Dosta nam je dvostrukih mjerila’

“Dosta nam je nepravde koju poduzetnici trpe od početka krize, dosta nam je najvećih poreza u Europskoj uniji, dosta nam je dvostrukih mjerila i dosta nam je diskriminatornih odluka. Zašto Hrvatska ne bi bila zemlja puna mogućnosti, pravde, prilike za rad i blagostanja. Smatramo da imamo sve što je potrebno kako bismo bili prosperitetna i konkurentna zemlja, ali vrijeme je da Vlada Republike Hrvatske konačno posluša stručnjake i poduzetnike”, navodi se u pozivu.

Također, pozivaju sve koji će se uključiti u prosvjed da se pridržavaju epidemioloških mjera, nose maske i održavaju distancu.

Komentari