(VIDEO) NOVA KOALICIJA ZA PARLAMENTARNE IZBORE Orešković i Relković oglasili se o izlasku članova iz Stranke s imenom i prezimenom

screenshot / N1

Stranka s imenom i prezimenom održala je konferenciju na kojoj su potvrdili zajednički izlazak sa strankama Pametno i Fokus na parlamentarne izbore. Na konferenciji su o izbornim planovima koalicije govorili Dalija Orešković, Marijana Puljak i Davor Nađi.

“Mi smo koalicija koja se okupila kako se suprostavila lopovluku HDZ-a i kukavičluku SDP-a. Upravo tamburanje po prošlosti je glavni krivac za ovo nevrijeme u kojoj se Hrvatska danas nalazi.

Predstavljamo garanciju našim biračima da svaki čvrst, jasan, razuman glas neće biti bačen. Pozivam birače da krenu u odlučnu i hrabru budućnost”, rekla je Dalija Orešković.

“Ljudima je dosta praznih priča i lažnih obećanja. Ljudi više ne mogu govoriti da nemaju za koga glasati. Mi im nudimo promjenu, nudimo im zaokret Hrvatske. Pozivamo sve ljude na izbore, sada imate za koga glasati”, poručila je Puljak.



NIJE IM KRENULO DOBRO Koaliciju Fokusa, Pametnog i Stranka s imenom i prezimenom napuštaju kandidati

“Građani su do sada uvijek birali manje zlo, nisu vjerovali da je promjena moguće. U tri godine smo Sv. Nedjelju učinili najboljim za gospodarstvo. Mi smo na lokalnom nivou pokazali da je promjena moguća. Naša koalicija nudi građanima izbor”, rekao je Nađi iz stranke Fokus.

“Stranka s Imenom i Prezimenom okupila je čitav niz osoba koje nisu političke osobe. Svako ima pravo na odluku. Ja ovdje etičnost ne bi uzimao u obzir. Ovo nisu lokalni izboru, poruke su nacionalne”, komentirao je Ivica Relković izlazak pojedinih članova iz stranke.

“Na svim listama imat ćemo dobre i kvalitetne ljude, biramo ljude koji dobro poznaju svoje resore. Sve ono što 30 godina nismo rješavali gurali smo pod tepih, a to će s ovom opcijom doživjeti kraj. Nećemo imati problem sa sastavljanjem lista”, dodala je Orešković.

Puljak je komentirala i izjavu ministra zdravstva Vilija Beroša koji je izjavio da je djeci bolje biti u domu nego u istospolnoj obitelji te je poručila da je to sramotna izjava.

Gepostet von stranka s Imenom i Prezimenom am Montag, 15. Juni 2020

Komentari