PLENKOVIĆ SE OBRATIO JAVNOSTI ‘Ova pobjeda nam daje za pravo da budemo malo veseli i opušteni, a sutra krećemo raditi svim srcem za Hrvatsku’

DIP je pri kraju s obradom biračkih mjesta, a prema dosadašnjim podacima HDZ je uvjerljivi pobjednik. Predsjednik stranke Andrej Plenković obratio se javnosti i zahvalio na ukazanom povjerenju.

“Hvala svima na sjajnom rezultatu i velikoj pobjedi HDZ-a. Želim zahvaliti svim građanima koji su izašli na birališta, bilo nama koji smo dobili većinsko povjerenje, bilo nekim drugim strankama. To je ono što je demokracija, iskaz i volja naroda. Ovakav rezultat HDZ-a, a to je naša pobjeda, ne samo da je velik nego i obvezuje jer smo imali težak mandat. Izazovi pred nama su još veći. Takve okolnosti zahtijevaju rad, odgovornost, iskustvo, znanje, entuzijazam. Ovakva potpora birača za nas je velika obveza i o njoj ćemo voditi računa jer Hrvatska treba rješenja. Hrvatska treba vladu koja će voditi politiku novog modernog suverenizma koji baštini vrijednosti HDZ-a i prvog predsjednika Franje Tuđmana”, poručio je.

“Na ispravnom smo putu”, dodao je.

“Ova pobjeda nam daje za pravo da budemo malo veseli i opušteni, a sutra ujutro krećemo raditi svim srcem za Hrvatsku”, rekao je za kraj predsjednik HDZ-a.



Komentari