Stipić o estradnim kandidatima za Sabor: Kad na ljevici idu na liste, onda je to zato što imaju osjećaj za opće dobro, a kad to rade na desnici onda…

Lijevo-zelena koalicija predvođena platformom Možemo! predstavila je u subotu svoje kandidate za 7. izbornu jedinicu među kojima je i Mile Kekin, pjevač grupe “Hladno pivo”.

Mile Kekin rekao je da se priključio toj platformi i koaliciji jer su se dokazali i opravdali njegovo povjerenje kroz ovih par godina u Gradskoj skupštini.

“Dokazali su se od obrane Savice do otkrivanja raznih afera oko štandova, na GUP-u. Ljudi su koji imaju moralni kompas i obranili su ga u poslu u kojem ga je vjerojatno najteže obraniti”, istaknuo je Kekin, čija je žena Ivana Kekin također na listi.

I Mile Kekin ide na izbore: Evo na čijoj je izbornoj listi pjevač grupe ‘Hladno pivo’



Politički analitičar Tomislav Stipić komentirao je navedenu situaciju.

“Kad na ljevici estradnjaci idu na liste, onda je to zato što imaju osjećaj za opće dobro i prezrene radnike i proletere, a kad to žele na desnici onda su samo željni saborske fotelje jer su im trenutačni poslovi zapali u krizu.

Kad bračni par na ljevici ide zajedno u politiku, štoviše na istu listu, to se ne preispituje, kad se to usude Marija Selak i Raspudić, napadi dolaze i slijeva i zdesna.

Sad još čekamo Tonia Cetinskog, on svakako ima što za reći.”

Komentari