Alen Islamović o Prijovićki: Trebala je raditi Hipodrom u Zagrebu, bezveze se patila s pet arena

Foto: Cropix

Bijelo Dugme bi 2024. godine trebalo proslaviti 50 godina postojanja. Iako mnogi vjeruju da će dečki tim povodom organizirati jubilarni koncert, sada se o svemu oglasio Alen Islamović, no – bez pozitivnih vijesti.

“Pa ne znam, ne znam, sve je do odluke Gorana. Ja stojim tu na usluzi, a da znam, da imam neke informacije da će to biti, rekao bih vam. Ne mogu vas slagati, ne znam i ne mogu ni potvrditi hoće li to biti. Ali ako organizatori žele da se to dogodi, ja stojim na raspolaganju. Ja sam rekao Goranu, gdje god ti, ja ću s tobom i u mišju rupu, ali da to bude dobro”, rekao je za Kurir.

Od nogometne lopte do gitare
Kako je dalje ispričao za Kurir, njegov san uopće nije bio baviti se pjevanjem.

“Dječje mašte su sasvim drugačije, odnosno, ja sam sebe vidio kao nogometaša. Igrao sam ja nogomet, igrao sam u drugoligašu u Bihaću, nogometni klub Jedinstvo. Trenirao sam godinu dana, imao 19 godina, ali onda je došao gramofon u kuću, došla gitara, došle ploče, Beatlesi, nema što nije došlo. Kad sam vidio neke dječake u parku da sviraju na gitari i još desetak curica oko njih, onda sam rekao: pa s ovim se treba baviti, kakav nogomet, taj moj nogomet je bezveze”, dodao je, prenosi Dnevno.hr.



O Prijovićki: ‘Bezveze se patila s pet arena’
Pjevač je prokomentirao i uspjeh Aleksandre Prijović koja je rasprodala tri beogradske i pet zagrebačkih Arena.

 

‘Prijovićka je trebala raditi Hipodrom u Zagrebu, bezveze se patila s pet arena. Bolje bi joj bilo da je dovela 50 tisuća ljudi ili možda sto na Hipodrom u Zagrebu i riješila problem jednim udarcem. Onako se patila. Po meni je to patnja. Ja bih prije otišao na Hipodrom i radio jedan pošten koncert za 200-300 tisuća ljudi, kao što smo ga napravili, nego tu se cijediš u areni da naguraš 200 tisuća, treba ti deset arena’, rekao je.

Komentari