Brena se oglasila na optužbe HRT-a, ispričala svoju stranu priče: ‘Nitko mi to nije izričito zabranio, bila sam euforično raspoložena’

Foto: Instagram

Početkom prošlog tjedna pjevačica Lepa Brena gostovala je u HRT-ovoj emisiji ‘Kod nas doma’ koju je vodila Iva Šulentić, a nakon koje se našla na meti kritika zbog reklamiranja svog brenda čarapa. Naime, Brena je gotovo cijelu emisiju pričala o svojim proizvodima, a da je u nijednom trenutku voditeljica nije prekinula te usmjerila razgovor u drugu temu. Pjevačica je sad iznijela svoju stranu priče za srpske medije.

FOTO Aleksandra Prijović nije mogla suspregnuti emocije u prepunoj Areni: ‘Što da ja vama kažem? Tresem se sva’

Bila sam potpuno euforično raspoložena zbog promocije projekta i Aleksandrinog koncerta da mi nitko nije rekao da je zabranjeno govoriti o mojim proizvodima. Nisam imala namjeru namjerno kršiti prava na oglas. Nitko mi to nije izričito zabranio. Mogli su me prekinuti u bilo kojem trenutku i ne bih se uvrijedila. Imali smo sto drugih tema za razgovor”, rekla je Brena za Informer.



Gledatelji osudili gostovanje Brene na HRT-u
“Je li bila gost ili je to bila plaćena reklama kao i sve reklame?” , Toleriram reklame. Glazbeno smeće u gostima je dno televizijske civilizacije, EPP ni za što, Šulentićkino pitanje je o estradi, a ova je tri minute pričala o čudotvornim čarapama”, bile su samo neke od reakcija ogorčenih gledatelja.

Gledatelji su osudili i javni medijski servis koji je Breni ‘dozvolio’ da gostovanje ‘iskoristi’ kao oglas za svoje proizvode. HRT je objasnio čitavu situaciju s njihove strane gledišta.

“U emisiji Kod nas doma koja se emitirala 4.12.2023. jedna od gošći bila je pjevačica Lepa Brena. Gošća je bila prethodno upoznata sa svim temama razgovora. Scenarij gostovanja sadržavao je sljedeće teme: predblagdansko vrijeme, kako ga ona provodi sa svojom obitelji, o njezinim koncertima pred mnogobrojnom publikom, njezina pjevačka karijera, uspomene na Zagreb, fenomen pet rasprodanih Arena Aleksandre Prijović i najava njezinog koncerta u Areni Zagreb sljedeće godine.

No, unatoč toma gošća je nažalost iskoristila gostovanje u emisiji uživo i reklamirala svoj novi poduzetnički projekt. Nitko uključen u stvaranje ove popularne poslijepodnevne zabavne emisije nije imao namjeru baviti se reklamiranjem navedenih proizvoda”, poručili su s HRT-a za Slobodnu.

 

Komentari