Chriztel Reane Aceveda je pobjednica Supertalenta

Foto: Screenshot/Nova TV

Skromna djevojčica Chriztel Renae Aceveda, koju je zlatnim gumbom Maja plasirala direktno u finale, očarala je gledatelje i žiri 10. jubilarnog Supertalenta te u konačnici odnijela pobjedu u posljednjoj sezoni popularnog showa odlukom publike.

Chriztel je kroz show istaknula svoju ljubav prema Hrvatskoj, a dio pjesme koju je odabrala za finale u tu je čast otpjevala na hrvatskom jeziku. Djevojčica je odabrala pjesmu Doris Dragović ‘Molitva‘, upotpunivši je pjevanjem na hrvatskom i engleskom jeziku.

”S polufinalnim nastupom sam bila jako zadovoljna, toliko sam bila sretna zbog zlatnog gumba da to ne mogu opisati. Jako volim pjevati na hrvatskom jeziku, prvo mi je ga je bilo teško naučiti, a onda je postalo zabavno. Večerašnja pjesma ima jednu poruku – nije bitno otkud dolazimo, bitno je da smo svi u jednoj harmoniji jer smo mi svi Božja djeca”, rekla je Chriztel prije svog finalnog nastupa u showu Supertalent, a zbog kojeg je Martina zaplakala.



“Otpjevala iz samog korijena svoje duše”
”Mi kao publika smo upravo tu da proživimo ovakve emotivne trenutke, ja si osobno ne mogu zamisliti ljepši Badnjak s ljepšom porukom, mislim da si večeras svim Hrvatima uputila jednu jako lijepu božićnu čestitku”, rekla joj je Martina.

”To kako si ti večeras pjevala je zašto postoji umjetnost i zašto mi kao publika živimo za ovakve trenutke, to kako si ti neke dijelove otpjevala iz samog korijena svoje duše je bilo zaista užitak za slušati”, dodao je i Fabijan.

VIDEO Šok i nevjerica u Supertalentu! Maja Šuput je opsovala pred kamerama pa vikala: Gdje je zaštitar?

”Ovo je danas bio najbolji nastup, najemotivniji, dirnula si nas sve u dušu, ovo je bilo maestralno, ti si naše pravo malo čudo”, zaključila je Maja.

U finalu se za pobjedu borilo 12 natjecatelja. Od sedam zlatnih gumbova koje su žiri i publika dodijelili na audicijskom dijelu natjecanja, u finalu je nastupilo njih pet – pjevačica Chriztel Renae Aceveda, Emina Bajtarević, plesač Andi Ismaili, plesačica Ena Nižić i akrobatkinja Paula Jeličić Pumah.

Tu su još akrobatski duo Crowd Control, plesna skupina Force Celje, cirkus animatori Tijana i Marko, akrobatkinja Karyna Zubal, plesna skupina Jay Dance Studio, akrobatkinja Vladyslava Kushnir i pjevačica Ana Dorušak.

Na samom vrhu, odlukom žirija, ostali su sEmina Bajtarević,Crowd control i Chriztel Renae Acevedu, koja je pobijedila i osvojila nagradu od 30.000 eura.

Komentari