Ćipe najavio novu borbu na velikom skupu u Slavonskom brodu: ‘Hrvat domoljub, kršćanin i obiteljski čovjek nema prostora reći što misli’

U Slavonskom Brodu u subotu se održava veliki skup Domovinskog pokreta pod nazivom ‘Ustani i ostani, sada je prilika!’

Predsjednik domovinskog pokreta Ivan Penava obratio se publici:

“Danas u hrvatskoj ima malo hrabrih ljudi koji imaju dovoljno hrabrosti primiti istinu u sebe, čuti je. Ali opet, ima nas dovoljno. Najbolje o tome govori ova slika koja je predamnom. Hvala vam što ste ustali na današnji dan i što pokazujete svojim dolaskom i sutankom da ćemo ovdje i ostati. Nemojte ni u jednoj sekundi podcjeniti ovaj današnji trenutak, kada Slavonija živi teško, možda najteže u svojoj povijesti, a jako pomno biram riječi. Imam u mislima Domovinski rat i svejedno izričem ovu tezu, jer cijela Hrvatska gleda u Slavoniju, čeka nekakav mig, nekakav znak i mi ga danas šaljemo.

Danas šaljemo znak i mig cijeloj Hrvatskoj. Ovako neće ići. nekad Bosna, a danas Slavonijom, šapatom pasti neće. Možda će netko pomisliti da su teške moje riječi. Zašto ovaj danas skup? Jer je realnost i brojke koje opisuju puno teže od bilo kojih riječi”, rekao je.



Zamjenik predsjednika domovinskog pokreta Mario Radić obratio se publici.

“Iza mojih leđa nalazi se naša Posavina. Tamo je živjelo gotovo 300.000 Hrvata, a danas smo svedeni na ostatke ostataka. S moje desne strane nalaze se Baška, Srijem i Bana. Tamo je nekad živjelo 200.000 Hrvata, a danas smo spali na 15.000. S moje prednje strane nalazi se Požeško-slavonska županija, druga najgora regija u EU. A s naše desne strane Vukovarsko-srijemska, najgora regija po iseljavanju u EU. Mi smo najgori! Gdje su te bajke? Tko to priča priče nama? Ne učinimo li nešto, odmah, za 30 godina više neće biti Hrvatske. Tu će doći neki drugi ljud, jer nas na žalost neće biti”, rekao je.

“Svi se još uvijek sjećamo teških vremena, kada su prostori o kojima danas govorimo bili gotovo ispražnjeni. Taktika velikosrpskog agresora bila je jasna. Sve treba iseliti. Bio je tada izraz ‘nesrbi’. Zamislite taj izraz. Danas opet pokušava doći do istog cilja, ali drugih sredstvima. Naši autobusni kolodvori su zidovi plača naših majki i sestara. Selit nas triba da nas manje ima. TO je stara parola novonormalnih globalista. Loših sluga stranih gospodara. Imaju li imalo srama?”, rekao je.

“Imamo vladu koja nije su stanju obnoviti niti svoju kuću, a narodu pričaju bajke. Sram ih može biti”, rekao je.

Na pozornicu je stao saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stipe Mlinarić “Ćipe”

“Vukovar, Vukovar”, čuli su se pozdravi iz publike.

“Ljudi, hvaljen Isus i Marija svima. Ja ću vam se obratiti s par riječi. Pričam iz grada gdje stoji spomenik za 402 ubijene djece u domovinskom ratu, za koje nitko nije odgovarao. Odgovarat će, i ja kažem. Odgovarat će sigurno, samo dok ovu koruptivnu vlast HDZ-a i SDSS-a pošaljemo u ropotarnicu povijesti. Ova vlast porobljuje svoj narod. Ova vlast nas je porpobila medijski. Hrvat domoljub, kršćanin, vjernik, obiteljski čovjek nema prostora reći što misli. Porobljeni smo rječju, usta su nam zatvorena kako bi nas kao kao roblje vodili nijeme. Porobili su nas mafijaši i kriminalci”, rekao je.

“Plenkoviću dragi, donio si zakon u jednom danu, dva čitanja u Sabopru, prije komemoracije u Jasenovcu da bi mogao kažnjavati momke koji su ratovali za ovu zemlju. Dečke iz HOS-a. Donesi onda zakon o spomenicima i skloni četničke spomenike iz Hrvatske”, rekao je Ćipe.

Komentari