CURE DETALJI MRAČNE NOĆI! Suvlasnik kluba ‘Ritz’ u kojem se dogodilo stravično ubojstvo mladi je i poznati TikToker

Foto: Instagram

Noćas se oko 4:45 sati, na zagrebačkoj Trešnjevci u noćnom klubu dogodilo ubojstvo nakon fizičkog sukoba više osoba. Ubijen je Tomislav Sabljo, inače USKOK-ov optuženik u akciji Tebra. Sablju je kod ulaza u noćni klub upucao redar Kristijan K. i to s 4 metka u prsa. Navodno je i Sabljo bio naoružan. O svemu se u subotu oglasio i suvlasnik kluba Ritz u kojemu se dogodilo ubojstvo.

“U ovom trenutku možemo samo izraziti žaljenje zbog nemilog incidenta koji se noćas dogodio. Policija utvrđuje činjenice i okolnosti, u čemu surađujemo s njima. Kada bude spremna očekujemo službenu komunikaciju policije”, kazao je za Dnevnik Nove TV Sandi Pego.

Podsjetimo, Sandi Pego je mladi tiktoker i influencer kojeg klinci obožavaju. Šira javnost upoznala ga je u prošlogodišnjoj sezoni showa ‘Ples sa zvijezdama’ gdje je mnoge oduševio svojim plesačkim umijećem.

Foto: Nova tv

“Od showa očekujem zabavu, smijeh te nova znanja i iskustva. Od plesnog partnera očekujem podršku i razumijevanje kao i savjete o samim plesovima. Veselim se naučiti sve stilove uz svog plesnog partnera kojem je ples životni poziv”, rekao je za Novu Tv svojedobno Pego.



Inače, on i supruga privukli su malo veću pažnju javnosti nakon što je Cindy na njihov automobil nalijepila poruku: “Napaljen sam, potrubi!” a sam Pego toga nije bio svjestan. Naljepnica se nalazila na stražnjem dijelu automobila, a jadan Sandi je bio zbunjen što su mu drugi automobili konstantno trubili tijekom vožnje splitskim ulicama. Također, Pego već godinama uspješno upravlja marketinškom agencijom koja surađuje s influencerima.

Nedavno je na svom Instagram profilu podijelio sljedeću objavu: ”Ne možete niti zamisliti čega sam se sve nagledao u ovih 19 godina ugostiteljstva! Svaki krivi korak ja sam pokušao ispraviti da bi nakon skoro dva desetljeća mogli koračati mirno. P.s. Ako se nekome da neka napiše u kojem klubu i koje godine smo se prvi put sreli” napisao je nedavno Sandi, prenosi Dnevno.hr.

Komentari