Dino Merlin u prepunoj zagrebačkoj Areni raspametio publiku: Ove dvije pjevačice atmosferu dovele do usijanja

Foto: Lucija Ocko/CROPIX

Tek što je završila ‘vladavina’ Aleksandre Prijović u Zagrebu, na tisuće ljudi opet su se našle u Areni. Povod tome je, dakako, bio prvi od četiri rasprodana koncerta sarajevske legende, Dine Merlina.

U petak 8. prosinca Arenu je napunilo nekoliko tisuća obožavatelja, koji su željno očekivali svaku novu Merlinovu notu. Kao što je to već i običaj, i Dino je na pozornicu prve večeri doveo dvije gošće.

Senidah i Ivana Banfić usijale atmosferu
Prvo je na pozornicu stupila balkanska trap zvijezda, Senidah, s kojom je Merlin otpjevao pjesmu ‘Dođi’. No publiku je posebno oduševio trenutak kada se Dini pridružila naša Ivana Banfić, s kojom je otpjevao hit duet ‘Godinama’.

Foto: Lucija Ocko/CROPIX

“Večeras si u toj haljini spektakl,” pohvalio je Dino Ivanu, te zamolio publiku da joj glasno zaplješću što su oni i učinili. Ostatak večeri cijela Arena orila se i starim i novim njegovim pjesmama, a teško je odrediti koja je publiku više digla na noge.



Podsjetimo, osim već održanog nastupa publiku očekuju još tri, i to 9., 15. i 16. prosinca. Ako je prva večer bila ikakav indikator, nesumnjivo će i preostali koncerti biti jednako nabijeni posebnom energijom sarajevskog čarobnjaka.

Foto: Lucija Ocko/CROPIX

Dino je Zagreb posjetio u sklopu turneje ‘Mi’, tijekom koje je rasprodao 12 arena diljem regije. Svoju vjernu publiku je prije koncerata nagradio i sa dvije nove pjesme. Prvo je izdao baladu ‘Skoro će zima‘, a uz to je objavio i duet ‘Ne radujemo se‘ sa beogradskim glazbenikom Markom Louisom.

Foto: Lucija Ocko/CROPIX

Komentari