Hrvati ne odustaju od Thompsona i Arena: ‘Jedino on može skupiti narod’

Foto: Facebook

Pitanje “Tko od hrvatskih glazbenika može napuniti Arenu?” nakon pet rasprodanih koncerata Aleksandre Prijović na društvenoj mreži Reddit i dalje ne gubi na popularnosti.

Hrvati na društvenoj mreži Reddit i dalje ne odustaju od koncerata u zagrebačkoj Areni. Otkako je Aleksandra Prijović rasprodala njih čak pet, buka oko izvođača koji bi mogli napuniti Arenu ne stišava se. Naime, jedan je korisnik postavio pitanje: “Što mislite tko od hrvatskih glazbenika, uz kvalitetan marketing može napuniti Arenu? Bez izvođača koji je mogu napuniti i s nikakvim marketingom”. Navedeni su Gibonni, Grašo, Thompson, Rozga i Severina. Od novih imena ističe se Grše, tako da je jedan korisnik komentirao “Grše ako nastavi ovako”.

Foto: Instagram

“Izbaci još par jačih hitova i odradi brutalan marketing”, nastavio je. “Uz njega i Vojko V” složili su se drugi. Brojni su rekli kako ništa od novih imena i spomenuli Gorana Bareta i Majke, Severinu, Urbana, Psihomodo pop. “Goran Bare i Majke će sad navodno napunit, što je super. Drugi tko može je možda Urban, možda Psihomodo pop, ali to je jakooo nategnuto. Severina vjerojatno. Stara garda… mislim na Prljavce, Parni Valjak. Od novih gardi apsolutno nitko, nema teorije da itko od njih išta napravi. Brate, bez ovih starih gardi nemaš nikoga ni za doček Nove godine niti doček igrača”.

Foto: Facebook

Brojni su se složili oko starih imena
Neki od komentara su “On dokazano može stadion, di neće Arene”, Jedino on može skupiti toliki narod u Areni”, “Thompson nije glazbenik od jučer pa da treba hvatati zalet za puniti Arene”, “Čovjek je punio stadione, Arena mu je ništa”, brojni su pozitivni komentari korisnika o Thompsonu kao izvođaču kojega sljedećega žele vidjeti u Areni Zagreb. Također, imena koja su se spominjala su Doris Dragović, Mišo Kovač, Vesna Pisarović.



Screenshot: Youtube

Legendarni Mišo uvijek je u srcima obožavatelja pa su tako rekli “Jedino Mišo Kovač. A pri tom ne treba ni pjevati!”. Na što je drugi korisnik odgovorio: “Dovoljno je da Mišo dođe i digne ruke. Za to se plaćaju karte”. Spominjala su se i imena Neno Belan, Ivana Banfić, Ivana Brkić, Jacques Houdek.

Iskusni estradni menadžer volio bi vidjeti koncert Thompsona s jednim pjevačem: ‘Došlo bi milijun ljudi, nama im ravnih’

Unatoč ovim imenima, mnogi korisnici na spomenutoj društvenoj mreži složili su se da bi Thomspon koji više ne nastupa zbog obiteljske situacije mogao biti jedini Hrvat koji će nadmašiti pet rasprodanih Arena Aleksandre Prijović.

Komentari