Kosor se ‘ne skida’ s novog ministra, opet komentira: ‘Nudio je da će zastupnicama poslati slike’

Foto: Biljana Gaurina / Cropix

Novi ministar gospodarstva i održivog razvoja, Davor Habijan, već neko vrijeme uživa znatnu popularnost. Iako je donedavno na svojim društvenim profilima imao golišave fotografije, dolaskom na novu poziciju odlučio ih je ipak maknuti kako bi promijenio imidž.

Ta činjenica zapela je za oko velikom dijelu javnosti, a nije mogla promaknuti niti oštrom oku bivše premijerke Jadranke Kosor. Poznata po svojim zaista otvorenim objavama na platformi X, ponovno se odlučila komentirati ovaj slučaj intrigantnog novog ministra.

“Oh, kako divno seksistički”
“Čujem kako je friški ministar rekao da je “nekoliko zastupnica” danas spominjalo njegove golišave fotografije koje je uklonio kad je shvatio da bu ministar. Ali da će im, ako žele, poslati te slike (u gaćama). Oh, kako divno seksistički!” napisala je Kosor. U komentarima je zatim otkrila kako je do sporne izjave došlo u emisiji RTL Danas.

“Habijan prima drugačije ‘sakramente’ “, “I seksizam i prikrivanje”, “Ministar voli kobasice, nije bilo seksistički”, “One su problematizirale, on im je odgovorio”, “Vi ovdje navijate i gađate se kvalifikacijama potpuno politički. Ne treba vam to”, pisali su joj ‘iksovci’ ispod objave.

Jadranki Kosor nije sjeo golišavi Habijan niti ono što je rekao šef: ‘Friški radi za Most’

Podsjetimo, ovo je već drugi put da se bivša premijerka oglasila o cijeloj situaciji. Nakon što je javnost primijetila kako je Habijan obrisao fotografije, odlučila se okrenuti društvenim mrežama gdje je iznijela svoje iskreno mišljenje o slučaju.

Srdjan Vrancic / CROPIX

“A zašto bi budući ministar koji sad briše svoje golišave fotke, potapao aferu omražene opozicijske stranke?! I zašto je, ako je afera Mreža afera te omražene stranke, smijenilo vlastitog ministra iz svoje vladajuće stranke? Manipulacije iz Kroacije”, napisala je tada Kosor.

Komentari