Ludnica na koncertu Aleksandre Prijović: Ovaj hit je sve oborio s nogu

Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

Večeras je u Areni prije dva i pol sata započeo prvi od pet spektakularnih koncerata Aleksandre Prijović. Pred dvoranom i centrom gužva se počela stvarati već dosta prije 20 sati, a do ulaska fanovi su se zagrijavali u obližnjem kafiću, u kojem su se glasno puštali Aleksandrini hitovi.

Društvenim mrežama već se polako šire brojni dojmovi sa ovog nastupa za pamćenje. Arena je dupkom puna, a Aleksandri se u jednom trenu na bini pridružio i legendarni Aco Pejović.

Zajedno izveli hit
Publika je tako imala prilike uživo čuti kako izvode zajedničku pjesmu ‘Litar vina, litar krvi‘. Ova izvedba okupljene je bacila u trans, a Aco je nakon toga nastavio sa nekoliko svojih hitova.

Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

“Čast i zadovoljstvo mi je što si tu sa mnom”, rekla mu je Aleksandra. “Iako si bolestan, došao si. Ovo ti nikada neću zaboraviti”, dodala je zahvalna pjevačica.



Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

Očekuju nas još četiri večeri
Podsjetimo, nakon večerašnjeg prvog koncerta, Aleksandra će pred zagrebačkom publikom održati još četiri rasprodana nastupa. Oni su zakazani redom za 2., 3., 4. i 6. prosinca, a nesumnjivo će atmosfera biti jednako užarena kao što je dosad bila i večeras.

Već mjesecima se ne prestaje pričati o fenomenalnom uspjehu ove mlade Srpkinje. Pet uzastopnih rasprodanih koncerata u Areni dosad je neviđeno, a najbliže tome sa nastupom manje došao je sarajevski čarobnjak Dino Merlin.

Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

Za prva tri koncerta karte su rasprodane u roku od dva dana, dok je za četvrti bilo potrebno tek malo više. Posljednje karte za nevjerojatan peti koncert nestale su prije dva tjedna.

 

Dakako, činjenica da službenih karata više nema na raspolaganju ne znači da se do nikakve ulaznice više ne može doći. Naime, na internetu su se nedavno počele preprodavati karte za arenske spektakle, ali po cijeni koja doseže i do 100 eura.

Komentari