Mamić i dalje intrigira javnost, osvanula masivna ogrlica na njegovoj 27 godina mlađoj odabranici: Ovo morate vidjeti

Foto: Instagram

Nekadašnji čelni čovjek Dinama, Zdravko Mamić, svojim životom i dalje intrigira javnost. U posljednje vrijeme ‘skriva’ se u Bosni i Hercegovini, a mnogima je posebno zanimljiv njegov ljubavni život koji je ovih dana u izraženom fokusu.

Već nekoliko mjeseci piše se o njegovoj odabranici, Jeleni Planinić. Razlika od 27 godina im očigledno ne smeta, a sudeći po fotografijama Zdravko s njom neskriveno uživa. Iako su njeni profili na društvenim mrežama zaključani, sada je u javnost isplivala njena nova fotografija koja je iznenadila fanove, prenosi Dnevno.hr.

 

Foto: Instagram

Uživala u proslavi rođendana

Mediji navode kako je lijepa Jelena uživala u provodu u jednom restoranu u Mostaru, a lako je moguće da je povod slavlju bio njen rođendan prošlog tjedna. Na objavljenoj fotki Hercegovka je zablistala u elegantnoj crno-bijeloj kombinaciji, a u rukama je držala veliki buket crvenih ruža.



No posebnu pozornost privukla je njena ogrlica, malo krupnijeg stila i sa velikim križem kao privjeskom. Budući da nema zajedničkih fotografija sa događanja, nije poznato je li joj se u provodu pridružio i sam Mamić, no sigurno je da ju je barem na neki način podržao.

Zbog njega se razvela

Podsjetimo, o njihovoj vezi počelo se šuškati početkom ove godine. Prema pisanju medija, Jelena se od svojeg bivšeg supruga razvela upravo zbog Mamića, a njihovu vezu konačno je potvrdila i zajednička fotografija na društvenim mrežama.

DOBRO MU IDE! Mamićev novi posao se brzo širi: O svemu brine kćer, a ulaže i nova djevojka

 

Nedugo nakon toga odjeknula je vijest kako se par u tajnosti i vjenčao, no to nikada nije službeno potvrđeno. Svojom odabranicom pohvalio se ljetos i Zdravko, kada je na Instagramu podijelio fotografiju njihove romantične vožnje brodom.

Komentari