Mučna ispovijest Ivane Paradžiković: ‘Nisam imala za kredit, sina mi je odgojila sestra’

Ivana Paradžiković (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Bivša urednica i voditeljica emisije “Provjereno” Ivana Paradžiković veliko je ime hrvatskog istraživačkog novinarstva. Ipak, cijena njenog uspjeha bila je poprilično skupa.

Otkrila je kako nije imala privatni život te da joj obitelj tada nije bila prioritet. “Nije postojalo ništa osim tog posla i ja sam to sama tako posložila jer je sve to bilo znatno veće od mene”, kazala je.

Objasnila je kako je poprilično teško “ponovno stati na noge” kada posao nestane, a situacija je posložena kao njezina. Voditeljica je dodala kako je dosta propatila u navedenom periodu te da je zbog svega dugo plakala, a da za odgoj sina treba zahvaliti sestri i mami.

“Huga su odgojile moja mama i sestra, a sada ne prođe niti jedan dan da ja ne skuham ručak, da nas dvoje zajedno ne popijemo kavu. On mi sam kaže da vidi potpuno drugu mamu – onu koja je prisutna jer me ranije nikad nije bilo”, rekla je Paradžiković za Telegram.



Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Ponosna je na sina

Naglasila je kako je jako ponosna na svoga sina. “Zahvaljujući tomu ima ispravan sustav vrijednosti. Ispao je baš frajer. U vrijeme kada se sve oko mene u poslovnom smislu raspadalo, držao me je za ruku. Raspao se i dio mene, ali moj je frajer sastavio svaki komad”, rekla je.

Vedrana Rudan opasno ‘izribala’ poznatu voditeljicu: ‘Ja bi bila mnogo ljepša da imam vaše pare’

Otvorila je dušu i o svojim teškim životnim razdobljima. “Malo tko zna da sam vikendima iznajmljivala stan kako bih mogla otplaćivati kredit”, rekla je Ivana te zaključila kako su novinari i dan danas premalo plaćeni za posao koji rade.

Komentari