Nije šala! Aleksandra Prijović zakazala peti koncert u zagrebačkoj Areni: ‘Jedva čekam da uživamo i stvorimo uspomene’

Foto: Facebook

Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović rasprodala je četiri koncerta u zagrebačkoj Areni i sada je najavila i petu večer.

“Peta Arena, peta večer ljubavi i pet puta hvala! Ponosna sam i od srca zahvalna na količini ljubavi i podrške koju mi dajete. Ne znam što da vam drugo kažem, osim da vas volim i jedva čekam da uživamo i stvorimo uspomene koje ćemo čuvati i pamtiti zauvijek. Vjerujte mi da će svaku večer u Zagrebu biti posebno”, poručila je Prijović obožavateljima putem Extra FM-a.

Po peti put će stati ispred svojih obožavatelje 6. prosinca, a kartu je do sada za njezine koncerte do sada kupilo 70.000 ludi. S petom Arenom se ta brojka približava prema 90.000 obožavatelja.

Ovo još nikome nije uspjelo osim njoj, zakazanim petim koncertom Prijović je postala apsolutna rekorderka.




Snaha Lepe Brene

Aleksandra Prijović udana je za Filipa Živojinovića (38), sina supruga Lepe Brene, Slobodana Živojinovića. Brena ga oslovljava kao svoga sina iako ga je poznati tenisač dobio u prvom braku s Zoricom Nakić.

Prijović u javnosti je poznata kao snaha Lepe Brene, a karijera joj je doživjela rast nakon što se udala 2018. godine. U braku je dobila sina Aleksandra.

 

Komentari