Objavljenja fotografija navijača koji je stradao u sukobu Boysa i Grka: ‘Skončao je od ozljeda nožem. Odnijeli su ga krvavog’

Foto: Twitter

Navijači zagrebačkog Dinama unatoč zabrani doputovali su u Grčku i izazvali kaos u kojem je za sada potvrđena smrt jednog navijača AEK-a. Kako je naknadno objavljeno riječ je o 29-godišnjaku Michalisu Katsourisu. Svjedoci su za grčke portale ispričali da su ga “odnijeli krvavog”.

Unatoč nadljudskim naporima liječnika skončao je od ozljeda nožem. Kako doznaju grčki mediji, 29-godišnjak je zadobio nekoliko uboda.

Tamošnji portal “NewsIT” otkrio je detalje ovog ubojstva.

“Navijača AEK-a izboli su huligani Dinama. Pogodili su arteriju na ruci, zbog čega je iskrvario. Ozljeda je uzrokovala njegovu smrt u bolnici. Kao da nije bilo dovoljno što je 29-godišnjak pao, ostali huligani su ga gazili i udarali palicama po glavi dok je ležao na zemlji”, piše ovaj portal.

“Trgovina mi je oko 22 sata bila napola puna, netko je došao i obavijestio me da stižu Hrvati. Rekao mi je da malo po malo otjeram ljude. Nakon 10 minuta su počeli paliti, oko 200-300 ljudi je pokrenulo čitav kaos i sve porazbijalo. Gađali su se stolicama ,a onda su sreli 20-30 navijača AEK-a.”, ispričao je jedan od svjedoka, prenosi Dnevno.hr.

Komentari