Petar Grašo kupio luksuzni apartman u BIH, evo tko će mu biti susjed: ‘U tom gradu se osjećam dobrodošlo’

Foto: Tom Dubravec/ Cropix

Tijekom proteklih godina, u susjedstvu Hrvatske razvila se prava zimska turistička oaza. Konkretno, govorimo o Jahorini u BiH, koja je svojom bogatom ponudom ugostiteljstva, skijaškim stazama i infrastrukturnim sadržajima postala ravnopravna s najprestižnijim europskim skijaškim destinacijama. Jutarnji piše da je tamo Petar Grašo kupio luksuzni apartman.

Naime, uoči koncerta Graše na Jahorini, proširila se vijest da je splitski pjevač, baš tamo kupio luksuzni apartman u sklopu kompleksa smještenog stotinjak metara od skijaške staze i s pogledom na gustu borovu šumu na nešto više od 1500 metara nadmorske visine. Jahorina, smještena na jugoistoku Europe, predstavlja popularno odredište za zimovanje i bila je i prijašnji domaćin Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu 1984. godine.

Grašo ima više životnih uloga
U posljednjem desetljeću, ovo područje je doživjelo značajan prosperitet i izuzetna ulaganja u nekretnine, što je rezultiralo povećanim interesom poznatih ličnosti. Pjevači, sportaši i poduzetnici iz cijele regije sve češće pronalaze svoj put prema Jahorini.

Grašo već duže vrijeme demonstrira svoju poduzetničku stranu. Iako je poznat po svojoj glazbenoj karijeri s mikrofonom i na pozornici, u posljednje vrijeme ovaj otac promišljeno ulaže u turizam. Zahvaljujući svojoj karizmi, često ga biraju kao zaštitno lice određenih lifestyle brendova.



Kako Jutarnji doznaje Grašina nova vikendica nalazi se u sklopu ekskluzivnog kompleksa Monterra, investicije teške najmanje 15 milijuna eura, a iza koje stoji tamošnji poduzetnik Aleksandar Lazarević koji u svome portfelju već ima i Termag, jedan od najcjenjenijih hotela na Jahorini.

Foto: Tomislav Kristo/Cropix

Susjed će mu biti vjenčani kum
Baš u Termagu Grašo će održati koncert 27. siječnja 2024. što je i potvrdio u razgovoru, a zatim se osvrnuo i na pitanje o svojoj novoj investiciji.

“Jahorinu vole svi jer je ona izvorište gostoljubivosti, pozitivne energije i dobre zabave za cijelu regiju. Zbog blizine joj gravitira dosta Dalmatinaca, ali i Zagrepčana, a tamo često vidim i drage prijatelje iz Slovenije, BiH i Srbije. Ja cijeli život skijam u zapadnoj Europi i apartman na Jahorini nisam kupio samo zbog skijanja već zato što je ona jamac mira i autentične zimske idile.

Osim toga Jahorina je blizu bilo da stižem iz Splita ili Zagreba. Priroda je netaknuta, infrastruktura kvalitetna tako da destinacija suštinski nudi isto što i skijališta diljem Europe samo uz više mira, a što je idealno za obiteljski odmor. U konačnici i Sarajevo mi je na 20 minuta vožnje, a u tom gradu uvijek se osjećam lijepo i dobrodošlo”, rekao je Grašo dodavši kako ga veseli što će mu susjed u apartmanu biti i kum Tomaž Kavčić, najcjenjeniji slovenski chef i vlasnik restorana Pri Lojzetu koji već godinama ima Michelin zvjezdicu.

Komentari