Pogledajte koliko je Aleksandra Prijović zaradila od arena: Od ovog iznosa će vam se zavrtjeti

Foto: Extra FM

Tjedan dana Aleksandre Prijović stiglo je svojem kraju. Pet večeri zaredom zagrebačka Arena bila je dupkom puna, a procjenjuje se kako je kroz nju tih dana prošlo oko 90 tisuća ljudi. Slijedom tih događaja, naravno da mnoge zanima kolika je zarada ostvarena zbog ovih nastupa.

Prema slobodnoj procjeni medija, Srpkinja je samo od prodaje karata ‘utržila’ oko 2,780.000 eura. S obzirom na to ima smisla kako joj za zakup Arene za svoje potrebe nije bio problem izdvojiti 120.000 eura, prenosi 24 sata. Kada se oduzmu svi njeni ostali troškovi, njena ukupna čista zarada je navodno 2,5 milijuna eura.

FOTO: Extra FM/Mario Poje

Ulaznica skočila sa 32 na 200 eura
Najjeftinija karta bila je oko 25 eura, dok je mjesto u VIP loži stajalo 130 eura. Na sam dan prvog koncerta, karta za donji dio tribina koja je prije došla 32 eura prodavala se za nevjerojatnih 200 eura. Uzevši u obzir te informacije, nije ni čudo kako je ostvarena tolika zarada.

No od ovih nastupa nije profitirala samo pjevačica. Prije koncerta u kafićima su se zagrijavali uzbuđeni fanovi, mnogi od kojih su u Zagreb pohrlili iz svih krajeva zemlje. I dok su neki organizirali zajednički prijevoz automobilom, zagrebačkim taksistima posao je tih dana cvjetao.



Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

“Nikad nisam vidio nešto ovakvo”
“I vi idete na Prijovićku? Evo, cijeli dan vozim ljude na koncert. Ima ih iz Bosne, Dalmacije, od svuda. Nikad nisam vidio nešto ovako,” pričao je za medije jedan taksist na prepunom Autobusnom kolodvoru u nedjelju navečer.

Dobro su se snašli i slavonski obrtnici. Naime, oni koji imaju vlastiti obrt za prijevoz obožavatelje su od kuće do Arene i nazad prevozili za 50 eura, a s obzirom na zauzeta mjesta na koncertu upita i posla bilo je i više nego dovoljno.

Jedan od takvih obrtnika otkrio je kako je za svaki koncert prevozio dva kombija sa obožavateljima. Prosječno je to bilo 16 putnika po koncertu, a obrtnik je na tome uprihodio oko 800 eura. Za pet dana nastupa taj iznos penje se do oko 4000 eura, od čega je 500 u prosjeku odlazilo na gorivo.

“Nešto mladih cura, nešto gospođa u godinama. Tko je bio luđi? Gospođe u godinama, naravno,” opisao je prijevoznik svoju većinsku klijentelu. Na nastupima su prihod ostvarile i zaposlenice u garderobama koje su dobivale dosta napojnica, a jedna od konobarica koja je radila svih pet večeri otkrila je kako je na prodaji žestokih pića najviše zaradila posljednju večer jer su se fanovi tada ‘satrali’.

Komentari