Priveden srpski folker Aca Lukas: Mladi luduju, a Domovinski pokret ga žestoko proziva

Foto: Guliver/ Antonio Ahel/ATAImages

Srpski folk pjevač Aca Lukas priveden je na putu za Kopaonik u petak navečer, kada je bio na putu za koncert kojeg je trebao održati. Organizatori su otkrili da im se Lukas javio te rekao kako ga policija neće pustiti, zbog čega je otkazan koncert.

Kako saznaje Blic, pjevač je uhićen jer nije imao vozačku dozvolu, koja mu je oduzeta zbog ranijih prekršaja. Podsjetimo, krajem prošle godine Lukas je održao koncert na splitskim Gripama, na što je reagirao splitsko-dalmatinski ogranak Domovinskog pokreta.

“Ustrajno upozoravanje hrvatske mladosti od strane Domovinskog pokreta dalo je rezultate. Naime, ma koliko se pokušalo snimkama iz odabranih kutova prikazati kako je koncert Ace Lukasa na splitskim Gripama bio spektakl, prava je istina kako je isti doživio potpuni debakl.

Foto: Lucija Ocko / CROPIX

“U Splitu doživio debakl, a ne spektakl”
Isti oni koji su od otvaranja spomenika Smoji pokušali napraviti događaj godine, tvrdeći kako je na Matejuški bilo pola Splita, sada nas uvjeravaju kako su Gripe bile krcate na koncertu Ace Lukasa. No, umjesto rasprodanih Gripa i priželjkivanih više tisuća poklonika na koncertu se pojavilo tek par stotina ljudi”, priopćili su Domovinskog pokreta.



Znanstvenici otkrili u kojim su godinama žene najaktivnije u spavaćoj sobi

“Splitska mladost jednostavno ne želi u svom gradu čovjeka koji je pjevao srbijanskim ratnim koljačima i ubojicama djece iz Vukovara. Splitska mladost ne želi da im se u hramu športa promoviraju likovi koji otvoreno reklamiraju ovisnički život”, istaknuli su tada.

Komentari