Rozga otkrila tajnu svog izgleda, evo u čemu je ključ: ‘Mama mi kuha’

Splitska pjevačica Jelena Rozga pojavila se u ponedjeljak na konferenciji za medije u Skoplju, a osim što je najavila veliki koncert, komentirala je hranu koju jede.

Rozga je u Skoplju najavila svoj veliki koncert u areni Boris Trajkovski povodom Valentinova. Na konferenciji za medije pričala je o spektaklu koji očekuje makedonsku publiku, a napokon je otkrila i tajnu svoje zavidne linije, prenosi Republika online.

“Prehrana mi se sastoji od ribe i obavezno maslinovog ulja kojeg proizvode moji roditelji. Jedem domaću hranu koju kuha moja mama s povrćem iz našeg vrta. Ne pijem alkohol i ne volim brzu hranu. Ali naravno, nekad volim pojesti pizzu, kao i svi”, rekla je.

Foto: Instagram

U dobrom društvu i nakon Novog Sada

Nedavno se nakon koncerta u Novom Sadu zabavljala s Petrom Grašom i bračnim parom Vjekoslavom i Tončijem Huljićem u jednom beogradskom restoranu gdje su im se pridružili glumac Goran Bogdan i Goran Stamenković. S njima u društvu je bila i Petrova supruga Hana Huljić Grašo, a dok je ekipa pjevala u pozadini se čuo dječji plač.



Jelena Rozga uhvaćena s muškarcem za kojeg se dugo šuška da joj je ‘više od prijatelja’

Pretpostavka je da je s njima tamo bila i Grašina jednogodišnja kćer Alba. Rozga je jako vezana uz obitelj Huljić koje je upoznala još kada je postala pjevačica grupe Magazin koju je osnovao Tonči. Grašo i Jelena poznaju se još od djetinjstva koje su oboje proveli u rodnom Splitu. Grašo je prije braka bio više od 20 godina u vezi s pjevačicom Danijelom Martinović.

Komentari