Sudbonosno DA izrekli su Bruno Petković i Iva Šarić: Isplivale i fotografije s vjenčanja

Foto: Instagram

Dinamov napadač i hrvatski nogometni reprezentativac Bruno Petković i voditeljica Iva Šarić blagdansko vrijeme izabrali su kao savršeno doba za okruniti svoju ljubav vjenčanjem. Naime, Iva je osim udaje za nogometaše, 20. prosinca proslavila i svoj 35. rođendan. Ovu vijest objavila je Glorija, a OVDJE možete vidjeti fotografije s njihovog vjenčanje.

Inače, njihova ljubavna priča priliči onima iz bajki. Upoznali su se krajem 2019. godine, kada je Iva kao novinarka intervjuirala Brunu, a ostalo je povijest. Za vezu bivše manekenke i nogometaša saznalo se krajem 2020. godine, a u travnju 2021. godine na svijet im je stigao sinčić Adrian. Bruni je Adrian prvo dijete, a Iva ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona, koje je dobila s bivšim nogometašem Jerkom Lekom, s kojim je bila u braku od 2012. do 2017. godine.

Foto: Instagram

‘Imamo jednu lijepu priču’
Naime, Iva i Bruno poznati su po tome da drže do svoje privatnosti i da ne govore rado o privatnom životu pa je za Story jednom prilikom otkrila: “Imamo jednu lijepu priču, ne znam zašto više da se skrivamo, ne znam zašto da toliko pazimo što ćemo reći, jednostavno sam pristala. Bila je super ekipa i rekla sam zašto ne. Ne volim dijeliti svoju intimu s javnošću, jako sam teška po tom pitanju. Uvijek kada bi me netko zvao odgovorila bi: Ma budemo, budemo, ima vremena, pa nikako.”

Sam Petković prije Ive bio je u dugogodišnjoj vezi s manekenkom Teom Slavicom, s kojom je prekinuo u listopadu 2019. godine, da bi godinu dana kasnije potvrdio vezu s Ivom. Za InMagazin Iva je progovorila o njihovom sinčiću.



Modri saznali protivnika u Konferencijskoj ligi, pogledajte i ostale parove

“Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno malo sam se čak i bojala, ali jako jako smo dobar tim”, otkrila je tada manekenka.

Komentari