Tomašević se ‘razbacao’ na pozornici: Uz Mineine hitove plesnim pokretima animirao publiku

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević u nedjelju se uoči dočeka Nove godine razbacao na pozornici i zapjevao hitove.

Foto: Hina

Gradovi diljem zemlje pripremaju se za spektakularne dočeke Nove godine, a dobra atmosfera u nekim gradovima već je krenula. Na zagrebačkom Cvjetnom trgu mnogi se građani od jutra okupljaju. One najmlađe uz voditelja Miru Čabraju i popularnog pjevača Dinu Jelusića zabavljaju akrobati, a organizirane su kreativne, cirkusne i balon show-radionice.

Tomašević zabavlja građane
Zagrebačkom gradonačelniku pozornica nije strana, podsjećamo na zagrebačkom burger festivalu pridružio se pjevačici Idi Prester koja je pjevala, a on se potpuno opustio i svojim plesnim pokretima pratio je njezinu gažu i zabavljao posjetitelje, prenosi Direktno.hr.



No, svoj je scenski nastup podigao na višu razinu te je odlučio počastit Zagrepčane pjesmom pridruživši se Dini Jelusiću se na pozornici i zapjevavši hit Red Hot Chilli Peppersa “Under the Bridge”. Nakon svoje osebujne izvedbe s najmlađima je dočekao i odbrojao podne, nakon čega je uz plesačice i sam uživao i anmirao građane uz hitove Mine.

Komentari