U petak započinje petodnevni niz rasprodanih koncerata Aleksandre Prijović u Areni Zagreb, pripreme su u tijeku

Foto: Facebook

Pjevačica Aleksandra Prijović u petak započinje petodnevni niz rasprodanih koncerata u Areni Zagreb. Svake večeri do srijede, osim utorka, popularna pjevačica će oduševljavati veliki broj hrvatskih obožavatelja. Na njezinim koncertima gotovo 90 tisuća ljudi će prisustvovati njezinoj turneji ‘Od istoka do zapada’ u Zagrebu.

Pjevačica u najveću hrvatsku dvoranu dolazi uz visoku produkciju i spektakularnu binu od 400 metara kvadratnih te sa 500 svjetlosnih reflektora, suvremenom pirotehnikom i konfetima, piše 24sata. Prvi koncert održat će se 1. prosinca, a isti je najavljen još u svibnju, kada je gotovo odmah razgrabljeno tri tisuće ulaznica. Krajem srpnja koncert je rasprodan, a organizatori su dodali novi za idući dan.

Rasprodala pet Arena Zagreb
Početkom listopada rasprodan je i drugi koncert pa je dodan treći za kojeg su karte planule u jedan dan. Istog dana najavljen je i četvrti, a rasprodan je u svega tri dana od puštanja karata u prodaju.

Foto: Instagram

Rekordni peti koncert rasprodan je u nešto više od mjesec dana, a organizatori su tad poručili: “Zajedno smo oborili rekord i postavili nove standarde. Zajedno ćemo slaviti čak pet dana”, poručili su organizatori koncerta s radija Extra FM na Instagramu.



Inače, nakon što je rasprodala tri Stark arene u Beogradu, pet Arena Zagreb, tri Zetre u Sarajevu i tri dvorane u Nišu, Aleksandra Prijović zakazala je i drugi koncert u dvorani Mejdan u Tuzli. To je ukupno 16 koncerata, a nije isključeno da će ih biti i još.

Srpska pjevačica, iako rođena u Somboru, odrasla je s majkom u Belom Manastiru. Rano djetinjstvo u nekoliko navrata je opisivala sretnim, ali srednja škola bila joj je, kaže, prilično traumatična.

Njezina majka Borka jednom je prilikom rekla da su njezinu kćer maltretirali u Hrvatskoj. Počela je pjevati kao djevojčica, a na jednom od svojih prvih festivala, Djeca pjevaju hitove, pobijedila je pjevajući pjesmu Takvi kao ti Nine Badrić. Čim je postala punoljetna, prijavila se na Zvezde Granda. A ostalo je povijest…

 

Komentari