Zbog velikog interesa Željko Bebek najavio i drugi koncert u Lisinskom!

Najblistaviji dani legendarnog Bijelog dugmeta, prema mišljenju mnogih kritičara, bili su upravo oni kad je Željko Bebek bio za mikrofonom. Nekoliko desetljeća nakon toga, Bebeka i dalje vjerno slušaju i neke nove generacije, čemu svjedoče milijunski pregledi na YouTubeu njegovih aktualnih hitova, kao što su “Ono nešto naše”, “Gdje sam bio”, “Prvak svijeta”, “Ja po kafanama” uz mnogo drugih zaraznih pjesama iz njegova bogatog višegodišnjeg opusa.
Najnoviji singl “Sto sam dana pio” predstavio je na CMC festivalu u Vodicama. Radi se o još jednoj sjajnoj pjesmi koja je samo nekoliko sati nakon objave prikupila više od 6000 pregleda na YouTubeu.
Od prvog solo albuma “…skoro da smo isti”, objavljenog 1978. godine, do danas, Željko Bebek objavio je dvanaest studijskih albuma, a njegovi dosad najveći hitovi objedinjeni su u posebnom luksuznom izdanju Croatia Recordsa “Antologija / Bebek / 40 godina”.
“Ono nešto naše” trinaesti je i trenutačno aktualni Bebekov studijski album, objavljen 2017., koji nastavlja Bebekovu glazbenu putanju s pjesmama koje će biti na nekoj novoj antologiji. Istoimenom je turnejom prošle godine ostvario impresivan uspjeh te napunio najveće koncertne prostore u Hrvatskoj. Sada je i Lisinski došao na red, u kojem će popularni glazbenik trosatnu glazbenu priču podići na novu razinu.
Prepoznatljiva boja glasa, jedinstven karakter i neodoljiv šarm Bebeka su obilježili kao jednu od najvažnijih i najutjecajnijih ličnosti glazbene scene uz koju je vrhunska zabava na svakom nastupu zajamčena.
Istinski roker koji spaja generacije, u Lisinskom će predstaviti presjek bogate karijere uz svevremenske uspješnice koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Komentari