Obrada Thomsonovog najvećeg hita koja će vas rasplakati od smijeha

Prije nešto više od mjesec dana Vokalno instrumentalni sastav “Niprije” objavio je svoju prvu obradu na YouTube kanalu, a danas ukupno broje gotovo milijun pregleda i preko četiri i pol tisuće pretplatnika, piše Slobodna Dalmacija.

Premda za sebe kažu da ni po čemu nisu posebni, nema sumnje da su u jako kratko vremena postali apsolutni hit na internetu sa nekoliko objavljenih i opjevanih obrada najvećeg hita Marka Perkovića Thompsona – “Bojna Čavoglave”.

Ako do sada niste čuli nevjerojatne obrade VIS-a “Niprije”, očekuje vas, najblaže rečeno, zabavna večer. Ove pjesme će rado poslušati Thompsonovi fanovi, ali i oni koji ga kategorički odbijaju slušati, budući da svih sedam obrada tjera suze na oči od smijeha.

Čini se je Vokalno instrumentalni sastav “Niprije” odabrao savršenu formulu s kojom je privukao veliki broj obožavatelja, a to je pjevanje lirike “Bojne Čavoglave” u blues, rock ili pop verziji, na glazbenoj podlozi poznatih svjetskih hitova kao što su: “Stand by me”, “Yesterday”, “Shallow”, “Dancing Queen”, “Wrecking Ball”, “California dreamin” i “Surfin’ U.S.A.”.



Iznimno kvalitetno pjevane obrade zaintrigirale su brojne koji su željeli nešto više saznati o Vokalno instrumentalnom sastavu “Niprije”.

Čini se da im tekst “Bojne Čavoglave” još uvijek pruža dovoljno inspiracije te da bi nas mogli nastaviti zabavljati na svom YouTube kanalu s novim “verzijama” te poznate pjesme, a između redaka su najavili da možemo očekivati čitavi album takvih obrada.

I za one koji ne znaju, Niprije su po definiciji mitološka bića koja jedina smiju u Čavoglave, otud ime ovom tajanstvenom vokalno-instrumentalnom sastavu, piše Slobodna Dalmacija.

Komentari