Popović: Za Severinu nikada nije bio problem nešto izmisliti

Cropix

Nakon što se drama oko Severinina gubitka skrbništva nad sinom Aleksandrom malo stišala, njezin je bivši partner i otac djeteta iznio svoju stranu priče. Ponovno je kao razlog takve presude naveo postupke popularne pjevačice.

Maloljetni Aleksandar živi s ocem, a majku viđa dva puta tjedno te svaki drugi vikend. Milan Popović kazao je da ne želi komentirati javne osobe koje su dale podršku Severini te je istaknuo da sve što radi, radi za dobrobit svoje djece.

“Dobio sam puno više čestitki, a uvrede su uglavnom dolazile s nekih ‘lijevih’ profila, od čudnih osoba. Mogu zamisliti odakle stižu. U svakom slučaju, sve je to nebitno, jer svatko ima pravo na svoje mišljenje”, rekao je Popović za srpski Story.

Novinarka ga je zatim pitala može li zamisliti situaciju u kojoj se sa Severinom mirno dogovara oko Aleksandra. “Situaciju mogu zamisliti, ali ne mogu zamisliti da se Severina pridržava dogovora, osim kad se on zove – presuda nekog suda.”



“Postoje vrlo jaki razlozi zbog kojih ova priča, i pored moje najbolje volje, nikada nije mogla završiti drugačije. O njima će javnost vrlo brzo saznati. To će biti novo, neizbježno poglavlje u životu jedne dive”, kazao je Popović.

Također je siguran kako Severina nema nikakav dokaz kojim bi mogla promijeniti odluku suda, ali… “Za nju nikada nije bio problem da nešto izmisli”, dodao je. Poduzetnik je komentirao i Severininu ispovijest o prvom vikendu s Aleksandrom otkako dijete živi s ocem.

“Vrlo je neodgovorno što majka tako manipulira javnim mišljenjem, zloupotrebljavajući dijete. Pročitao sam u nastavku i tekst vaše kolegice, feministice Mirjane Bobić Mojsilović. Tu osobu treba izložiti na stup srama zbog diskriminacije spolova. U 21. stoljeću, kada imamo situacije ‘roditelj jedan’ i ‘roditelj dva’, nevjerojatno je da jedna obrazovana osoba sebi dozvoli nešto takvo”, zaključio je Popović.

Ponovio je da će Aleksandar nastaviti ići u školu u Zagrebu. “Preseljenje u drugi grad ili državu otežalo bi njegovo viđanje s majkom, a to nije dobro za dijete”, objasnio je srpski kralj bakra za srpski Story.

Komentari