Zbog velikog interesa predstava “Trnoružica” odigrat će se i u nedjelju

Zbog velikog interesa najmlađe publike, u nedjelju, 6. veljače, s početkom u 18 sati odigrat će se predstava “Trnoružica” Teatra Naranča u dvorani narančastih stolica Dječjeg kreativnog centra.

Svevremenski klasik prema motivima priče braće Grimm ispričan je na Narančin prepoznatljiv način – uz puno pjesme, plesa i humora. “Napokon se kralju i kraljici rodila kćer, Aurora, a kralj je toliko zbunjen da je zaboravio pozvati zlu vilu na proslavu. Uvrijeđena zla vila odlučuje kazniti Auroru tako što je proklinje: na svoj 16. rođendan na staro će se nabosti vreteno i srce mlado bit će ugašeno. Dobre vile ublažavaju kletvu i skrivaju Auroru pod imenom Trnoružica”.

Glume Petra Vukelić/Marijana Matoković, Irin Šime Rabar, Katja Rabar, Majkl Mikolić, Matilda Nikić, Masimo Dobrić, Elizabeta Košeto, Gea Gallo, Alessia Vodopia/Ivona Blagajčević.

Adaptaciju i režiju potpisuje Majkl Mikolić, glazbu je osmislio Duo Loose, scenografiju je realizirala Lena Modrušan, kostime Marina Štembergar, a koreografiju Katja Rabar. Za scenski pokret je zadužena Maja Đurinović.



Trajanje predstave je 45 minuta, a informacije i rezervacije moguće su na 095/5222-505, [email protected].

Termin na programu dan ranije je, prema epidemiološkim mjerama, rasprodan, prenosi Glas Istre.

 

Komentari